Başımdan Geçen Bir Olay

O tecrübeyi yaklaşık bi 10 defa edinmişimdir,okulun en rahat sıgara ıcenı ve en cok yakalananıydım kahretsın

Berlin Boleyn

seni bi konuda tebrik etmek istiyorum gündüz vakti işkmbe çorbası yerine mercimek çorbası içtiğin için.

ayrıca okuldan kaçıyosun gidiosun kantır oynuosun en iyi kantır klozette can versin...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

Aldığımız zaten viceroy special dı zaten ve de 1 paket aldık anladın mı şimdi?

--------------- Ekleme ---------------

Salih Baba™;1693506' Alıntı:
Allahtan üniversitede öyle bir zorunluluk yok dersde bile çıksan kimse birşey demez....

Ah bi üniversiteyi kazansam

Ben Okuldan Eve Gitmek İçin Başımın Ağrıdığını Söylerdim

Her zaman kullandığım bahanedir

aLσηє;1693609' Alıntı:
kaçmayı bilmiyosan kaçmıcaksın ayrıca madem kaçcaksınız okula gitmeden kaçın ilk derste olupta 2.derste olmayınca anlaşılır zaten bi itlik olduğu

Arkadaşım ben 4 sdenedir okuldan kaçtığımda hiç yakalanmazdım ama sadece bizim sınıftan yani benim arkadaşlardan 4 kişi kaçmıştık 2 ders sonra sınıftaki kaçan sayısı 11 yükselip 3 kişi de yakalanınca tabi bizim arkadaşlar değil bizde deşifre olduk anladın mı?

Vallahi gerçek bu olay sen aynı benim kafadarmışsın birader

Ben o kadar cesur değilim bizim okul tuvaletlerinde içilmez hocalar süerkli teftişde oluyorlar

seni bi konuda tebrik etmek istiyorum gündüz vakti işkmbe çorbası yerine mercimek çorbası içtiğin için.

ayrıca okuldan kaçıyosun gidiosun kantır oynuosun en iyi kantır klozette can versin...

Ne demeye çalıştın anlamadım

Tamam