Başımdan Geçen Bir Olay

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Başımdan Geçen Bir Olay
Arkadaşlar dün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum
Tarih : 08/10/2009
Saat : 07 suları

Herzamanki gibi okula gitmiştim.okula girdim ve ders başlamıştı derste bizim arkadaşlar herzamanki gibi derste yazışıyorlardı.Bana da kağıt geldi kağıtta Okuldan kaçalım mı? yazıyordu bende cevap olarak Birader devamsızlık artıyor yarın bir şey olur hastalanırız devamsızlık yapamayız yazdım.Sonra ders bitti tenefüste arkadaşlarla konuşurken hadi kaçalım diyenler oldu benim de biraz başım ağrıyordu işime geldi hadi kaçalım dedim bizimkiler zaten dünden hazırdı tamam dediler ve 4 kişi okulun kapısından çıkarken güvenlik bizi dışarı çıkartmayacaktı.Arkadaş dedi gelin arkadan atlayalım ok yaydan çıkmıştı bir kere atladık okulun arka kapısından yürüyerek ana caddeye çıktık napıcaz? dedim. Arkadaş otostop çekicez dedi dedim tamam ve bir kasalı kamyoneti durdurduk adam bizim gideceğimiz yolun üstünde değildi ama okuldan uzaklaşmak istiyorduk.Adam sanayiye gidecem dedi bizde arkaya bindik ve maceralı bir şeklide sanayiye vardık ve indik biraz yürüdükten sonra arkadaş sigara alalım mı dedi ben ve diğer arkadaşlar para toplayıp sigara aldık içerek yolumuza devam ettik.

Sonra bi 15 dk yürümeye devam ettik yolda arkadaş gelin bir karnızı doyuralım dedi zaten hepimiz kahvaltı yapmamıştık yolda bir çorbacıya rastladık ve oturduk birer işkembe çorbası içecektik ben Mercimek çorbası söyledim zaten hayatımda bile içmedim içmeyecektim işkembe çorbasını,sonra siparişler geldi ve çorbalarımızı içtik bi de üstüne sigara içtik sonra internet kafeye counter-strike oynamaya gittik oyunu falan kurduk oynarken benim telefonum çaldı baktım ki annem,hemen şüphelenmeye başladım açtım annem bana dedi kl napıyon dedi okuldayım dedim okulda değilmişsin dedi sonra telefon hattı düştü ben dedim ki arkadaşlara oglum annemin okuldan kaçtığımızdan haberi var dedim ve hemen çıktık yolda yürürken arkadaşın annesi aradı ve onu okuldan alacağını söyledi hepimiz panik olduk arka arkaya gelen telefonlar bizi panik etmeye yetti önümüzden kavun satan bir amca bize kavun ikram etti bu arada okuldan atılma durumu ile karşı karşıyaydık hemen konyamızın meşhur ulaşım aracı ve benim okula gittiğim ulaşım aracı tramvaya bindik okulun önünde indiğimizde okula doğru hızlı adımlarla okula girdik müdür odasına çıktık.Hemen sorgu başladı bilirsiniz ne sorabileceklerini azarladı,bağırdı sonra bi daha yapmayın eğer bi daha devamsızlık yaparsanız velinizle görüşürüm dedi ve çıktık sevincimizden havalara uçuyorduk.Artık bi daha okuldan kaçmak bile istemiyorduk.

Arkadaşlar bu yaşadıklarımım sizinle paylaştım lütfen bir dalga konusuna getirmeyelim sanki hayatımızda ilk kez okulu kırıpta yakalandık olacak kaç senedir ilk defa yakalandım sonu çok kötü oluyordu.Siz siz olun bi daha okulu kırmayın derim ben...

Başın ağrıodu eve gitseydin kardeşim başın daha çok ağırdı bu olayla (dalgaya almadım yanlış anlama)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya kaçmak için bahane

Demek ki neymiş:Okuldan kaçarsan azarlanırsın

hımm kaçanın anası ağlamaz derler ama senin için çok kötü olmuş

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Para yok diyerek otostop çekiyorsunuz, arkasından çorbalar içiliyor, internet cafeye gidiliyor, dönüşte tranvay ile okula dönülüyor. Ama sizde para yoktu?

Gerçek dışı geldi...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Demek ki neymiş:Okuldan kaçarsan azarlanırsın
Evet sen de ana fikiri söyledin

hımm kaçanın anası ağlamaz derler ama senin için çok kötü olmuş
Kötü oldu

Öğrenci halinden anlayan biri

Para yok diyerek otostop çekiyorsunuz, arkasından çorbalar içiliyor, internet cafeye gidiliyor, dönüşte tranvay ile okula dönülüyor. Ama sizde para yoktu?

Gerçek dışı geldi...
Ben para yoktu diye birşey yazdım mı arkadaşım?Dikkatli okumadığın belli

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Para toplayarak sigara aldık diyorsun, en pahalı sigara 6 lira, hadi özel parliament falan düşünelim 10 lira. Bu parayı toplayarak sigara alıyorsunuz (herkes kendine alamıyor veya 1 paket sigarayı tek kişi alamıyor) ama diğer işlemler hesaplarsak 20 lira falan tutuyor...

EroL

Emekli Yönetici
para toplamanın amacı farklı parasızlık değil bizde yapardık, hatta sınıftan herkezden 50 100 iste bi paket sigara alırdık iyi bişeymi değil tabi şimdiki aklım olsa yapmam pişmanım. ortak mal olunca daha zevkli oluyo. hele beleşse hiç sorma ben llisede hep isanın sigaralarından içerdim

Lina_TR

Üye

Abartılmış

Allahtan üniversitede öyle bir zorunluluk yok dersde bile çıksan kimse birşey demez....

Ben Okuldan Eve Gitmek İçin Başımın Ağrıdığını Söylerdim

aLone

Üye
kaçmayı bilmiyosan kaçmıcaksın ayrıca madem kaçcaksınız okula gitmeden kaçın ilk derste olupta 2.derste olmayınca anlaşılır zaten bi itlik olduğu

cozturk

Üye
Valla anlattığın olay gerçek dışımı gerçekmi anlamadım ama yinede gçmş olsun sana...bizde (ilkokulda) kaçardık...benim saf arkadaşlar içeri girer demirlerden atlarlardı bende o yaştaki zekamla içeri hiç girmezdim parkta otururdum...tek eğlencemiz counter strike tı...

Okulun tuvaletinde aynı kabınde ıkımızın birden müdür tarafından basıldıgı gunu hatırlıyorum da ;ellerimizde sigara tüttürürken cayır cayır..
Sanırım yüreğimin dilime vardığı bir andı

Lina_TR

Üye
Vvvvay be sigara içerken yakalansam bayılırım