Baseball Superstars 2011 v.1.2 " OYUN " 12.25 MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Baseball Superstars 2011 v.1.2 " OYUN " 12.25 MB

App Store ÜZERİNE ÇOK KOMPLE BEYZBOL DENEYİMİ!

Beyzbol Superstars ® 2011 herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için 6 farklı mod içeren bir tam özellikli beyzbol oyunu.
Benim Ligi Mode bir spor başlığında benzersiz RPG öğeleri içeren, Sezon Modu büyük yönetim becerileri gerektiren, Sergi Mode Homerun Race hızlı meydan teklifi, Mission Mode ince beceri ve Match Play Mode dinlenme için yeteneklerini övünme olanak talepleri, sırf eğlence sunuyor
dünya!

─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─

YENİ ÖZELLİKLER

Grafiksel BEYZBOL SİMÜLASYON GELİŞTİRİLMİŞ
yarasa Yeni görsel açıdan, lazer ile birlikte dalış yakalar ve sıçrayan ev plaka Çitin atar muhteşem beyzbol heyecan katıyor çalış.

EK UYARLAMA
Özelleştirmek oyun ayarları belirli senaryolar veya oyuncular oynamak istediğiniz seçin.
Buna ek olarak, şimdi size topu kulüp için daha fazla para kazanmak için stadyum ve çim özelleştirebilirsiniz.

MY LİG & SEZON MODU EKLEMELER
tam etkileşimli gezileri menü aracılığıyla gerçekleştirme olaylar, ekibinizin yeteneğini artırmak için teknik direktör olarak süper oyuncular kiralama ve Superstars turnuvaya katılmak için rekor sayıda ulaşmak.

BAŞARILAR Galore
Başarmak her vuruş, Fielding ve özel kayıtları yanı sıra beceri ve mevcut takma.
eve geri geri kaç geri patlama olabilir çalışır ya da kaç mükemmel oyunlar adım olabilir bak!

CHALLENGE VE ARKADAŞLARIM İÇİN HEDİYE GÖNDER
Maç Play modunda size yenik düşmüş ve arkadaşlarınıza hediye olarak Şöhret oyuncu Hall göndermek Challenge oyuncu.

─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─

ÖZELLİKLERİ GELİŞMİŞ

12M kopyası satıldı OVER
2002 yılından bu yana, Baseball Superstars serisi dünya çapında oyuncular tarafından sevilen olmuştur.

TAM VİTRİN BEYZBOL GAME
6 farklı modları; Sergisi, My Ligi, Sezon, Home Run yarışı, Misyon ve Maç Oyunu, uzun ve eğlenceli ton oyun garanti.

TOPLAM YÖNETİMİ
Rehber, doğru ekipman satın alma gerekli eğitim performans ve iyi ona vererek, bu yılki Yenilenmiş oyuncu yönetim menüsünden gezi hak ile başarılı bir kariyer için oyuncu yönetmek.

ŞAMPİYONLAR olarak taç giydirildi OLUN
Form famers ve ticaret oyuncuların salonu edinme tarafından en iyi çizgi. sezon yazılan ve Match Play Mode diğer kullanıcılarla hakim yolda süper oyuncular tarafından çalıştırıldılar olun.

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler güzel oyun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt