Başarısız Fenerbahçe (!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
Başarısız Fenerbahçe (!)
Halit abi aklıma getirdi paylaşmak istedim geçen sezon ki fenerbahçe ...

BAŞARISIZ FENERBAHÇE
Başkan Aziz Yıldırım'ın 'Tek büyük Fenerbahçe' söylemi, rakiplerini kızdırsa da haksız olmadığı 9 branşta elde edilen 7 şampiyonluk ve toplam 27 kupa ile bir yerde kanıtlanmış oldu. Sarı-Lacivertliler, futbol dışında mücadele ettikleri tüm branşlarda şampiyonluğa ulaşırken, salon sporlarında hem erkeklerde, hem de bayanlarda tulum çıkarıldı.

devamı :

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve JayJayyy

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler
fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır

JayJayyy

Üye
sporu futboldan ibaret sananlara iyi cevap

hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu başarısızlıksa başarılı durumumuz nasıl olur acaba?

'Davut

'Davut

Üye
Bu bizim başarımız Bu Aziz Yıldırımın başarısı Herkes hatılar Amatör branşlarımızda 5 sene önce 2. ligdeydik bile şimdi ise doğru adımlar herşeyi lehimize getiriyor...

Birde bu adama Fenerbahçe Başkanlığını kaldıramıyor diyorlar ya...:kıskıs:

Bence Aziz Yıldırım Başkanlığı değil Siz Mağlubiyeti Kaldıramıyorsunuz...:ah

guero

guero

Üye
Fenerbahçe harika bi takım ben bu takımı tuttuğum için gurur duyuyorum ligin başlarında kötü bi performans olabilirdi ama 3 maç ve 10 gol atmış artık golcü sorununu halletik defansa takviye yaptık kanatlar stoch ve okan gibi cevherle tıkır tıkır işliyo ben aykut kocamanı guardiolaya benzetiyorum ama zamana ihtyiacı var ilerde çok büyük teknik adam olacak ve takımın taşları yavaş yavaş yerine oturdu ama dediğim gibi biraz daha zaman

zibidi39

zibidi39

Üye
sey bu konuda bısey eksık? hmm... ewet ewet galatasaraylılar besıktaş JİMNASTİK kulupluler trabzon sporlular ve dıgerlerı....:)

'Davut

'Davut

Üye
Hepside bakmıştır Hepside konuyu okumuştur ama bir Tebrikler başarılar demeyi bilemedikleri için Normal...
Biz onları böylede seviyoruz...:catcat::d:
Tebrikler Fenerbahçem Adamlar anca bizim başarısızlığımızda sevinebiliyor...
Doğru mu doğru :kıskıs:

Biz ise Bu Armanın Getirdiği Kupalara...:ah

hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
ya herkes atıp tutuyo işleri kanıtlayınca birşey diyemiyolar tam 10 YILDIR FENERBAHÇE galatasaray ı Kadıköy'de Samiyendede çoğu maçlarını yener yener bir kere de tebrik edilmez bir kere de haklı kazanmazmı bu takım ya her maçtan sonra ya hakemi ya bizim oyuncuları çekiştirir dururlar...Bu sözler zorlarına da gidecektir. Ama ÖYLESİNİZ...Maalesef çok üzülerek söylüyorum bu konuda sudaki Zeytinyağı gibiler...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya bunların huyu böyle.

baskette kendi takımlarında iş yok efes pilsenli oluyorlar
voleybolda arkas'lı bayanlarda vgs-eczacıbaşı

die liste uzuyor.

allahın yarattığı bi hayvan vardır ortama göre renge girer :D

haltie

haltie

Üye
Bursaspora gol atınca beşiktaş diye bağıran 100lerce fenerbahçeli taraftarın videosunu koymak istemiyorum :kıskıs:

Neyse konu güzel konu.içinde fenerbahçe başarısından çok diğer takımlara satışma olsada sportif anlamda güzel başarıdır tebrikler.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt