sizce nedir tek kelimeyle ?
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: inanmak ve Muhammed abimin de dediği gibi sabır. Genişletmek için tıkla ... tek kelime istedi ama neyse
crazy_oruc' Alıntı: inanmak ve Muhammed abimin de dediği gibi sabır. Genişletmek için tıkla ... tek kelime istedi ama neyse
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: tek kelime istedi ama neyse Genişletmek için tıkla ... fazla kelime göz çıkarmaz
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: iyi ışte fazla deli göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... crazy_oruc' Alıntı: fazla kelime göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... 3. Sünü dört gözle bekliyoruz
crazy_oruc' Alıntı: iyi ışte fazla deli göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... crazy_oruc' Alıntı: fazla kelime göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... 3. Sünü dört gözle bekliyoruz
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: 3. Sünü dört gözle bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... merak etme 3üncüsü göz çıkarmaz Bur arada ben de farketmedim değil
jackalmami' Alıntı: 3. Sünü dört gözle bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... merak etme 3üncüsü göz çıkarmaz Bur arada ben de farketmedim değil
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: dikkat! dikkatli üye Genişletmek için tıkla ... yok bea ne dikkati