Barusso Lindertoh yerini tutarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Barusso Lindertoh yerini tutarmı???

• Evet, tutar.

Kullanılan: 8 40.0%
  • Hayır, tutmaz.

Kullanılan: 12 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askbesk

askbesk

Üye
    Konu Sahibi
Barusso Lindertoh yerini tutarmı
:oke::)Sizce Barusso Lindertoh yerini tutarmı.

Barusso kimdir?

(Görüntülü) Galatasaray'ın Ganalı futbolcu Ahmed Barusso'yu kadrosuna katıyor! 23 yaşındaki genç futbolcu Gana ile şu an Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ediyor...

Barusso kimdir?

Tam adı: Ahmed Apimah Barusso
Ülkesi: Gana
Doğum tarihi: 26 Aralık 1984
Doğum yeri: Akra
Boyu: 1.84
Mevkii: Orta saha
Kariyeri (Maç-gol)
?-2003 FC Nania 61 (9)
2003-2006 Manfredonia 32 (10)
2006-2007 Rimini 8 (2)
2007-2008 AS Roma 3 (-)
Milli Takım
2003- Gana 4 (1)
1.84 boyundaki Ganalı Barusso, büyüdüğü şehrin genç takımı olan FC Nania'da oynarken, Gana'nın efsane futbolcusu Abedi Pele tarafından İtalyanlara tavsiye edildi ve Manfredonia'ya transfer oldu. Burada 3 sezon boyunca top koşturan Barusso, başarılı futboluyla dikkat çekti ve Serie B kulüplerinin gözdesi oldu.

Modena ve Piacenza'yı reddedip Rimini'ye giden Ganalı futbolcu, etkili futbolunu burada da sürdürdü. Takımın Juventus ve Bologna ile oynadığı maçlarda 'Maçın Adamı' seçilen genç futbolcu Rimini'de bacağı kırıldığı için toplam 8 maçta forma giyebildi.

Bu sezon AC Milan, Inter, Fiorentina ve Roma gibi kulüplerin Barusso için girdikleri mücadeleden galip çıkan Roma, Ganalı futbolcuyu kadrosuna kattı. Barusso, Roma ile ilk maçını 7 Ocak 2007 tarihinde takımın Parma'yı deplasmanda 3-0 yendiği maçta oynadı. Siyahi futbolcu bu sezon 5 kez Roma forması giydi.

:)YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:yuru:yuru

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
O Biraz Zor Görünüyo Ya;)

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
bencede..:oke:

canturgay

canturgay

Üye
linderoth isveç gibi avrupa nın milli takım bazında en iyi ülkelerden birinde kaptanlık görevi yapan kaliteli bi oyuncu...
barusso ?
şu an için hayır...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Fiziği beni çok etkiledi.Neden olmasın ;)

o9uz

o9uz

Üye
bence hayıııııııııııııır

kurt bey

kurt bey

Üye
linderoth maalesef çok fazla maçda oynayamadı. O yüzden barussonun onun yerini dolduramaması gibi bi durum olamaz bence. iyi performans gösterirse zaten formayı geri vermeyecektir. sezon sonundada ikisinden biri bu takımda olmayacaktır büyük ihtimalle

arslansem

arslansem

Üye
Tutar inşallah..görecez:oke:

ilkertaner

ilkertaner

Üye
ben galatasaraylı değilim.ama linderoth'u beğenerek izliyorum(dum).

bence barusso linderoth'un yerini tutamaz.

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
balon gibi adam nasıl takoz linderoth u tutsun

hidayet

hidayet

Üye
inşallah galatasaray için hayırlı olur linderoth un yerini tutarmı bunuda yakında görürüz umarım faydalı olur :oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
bence tutar ben inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt