Barrichellonun yerine Massa

Sponsorlu Bağlantılar

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Barrichellonun yerine Massa
Barrichello’nun yerine Massa

Formula 1´de markalar klasmanında son 5 yılın şampiyonu Ferrari´nin pilotu Rubens Barrichello´nun yerine gelecek yıldan itibaren Felipe Massa´nın getirileceğinin açıklanmasının yankıları sürüyor.

Dünyaca ünlü İtalyan takıma 2000 yılında katılan ve Ferrari takımının son 5 sezondur markalar klasmanında dünya şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkıları olan Brezilyalı pilotun, 2006 yılı sonunda dolacak olan sözleşmesi, öne alınarak 2005 sezonunun bitimiyle birlikte takımdan ayrılacağı belirtilmişti.

Ferrari takımından yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Barrichello´nun yerine bir dönem İtalyan takımda test pilotu olarak dagörev yapan bir diğer Brezilyalı Felipe Massa´nın getirileceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, ´´Rubens Barrichello, Scuderia´yadan bu sezonun sonunda ayrılacak. 2000 yılında başlayan çok yararlı ve talihli işbirliği neticesinde Ferrari takımı son 5 yılın markalar şampiyonluğuna ulaştı´´ denildi.

Bu yılın sonunda Sauber ile sözleşmesi dolacak olan Massa´nın, 2006 yılından itibaren Ferrari´de olacağı ifade edilirken, uzun dönemdir üzerinde çalışılan bir karar alındığı ve Massa ile teknik konularda anlaşıldığı duyurulmuştu.

Ferrari adına yarışlara katılan ilk Brezilyalı unvanını elinde bulunduran ve İtalyan takımla 2 kez ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 kez dedördüncülük elde eden Barrichello´nun, sözleşmesi dolmadan takımdan ayrılmasıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.
 


slayer

Üye
BAR'a geçecekmiş Barrichello
 

raikkonen_1

Üye
sizce massa ferraride yarışabilecek mi yani ayak uydurabilecek mi?Eğer WRC'yi takip ediyorsanız biliyorsunuzdur.Duval gibi SEBASTIAN LOEB rekor üstüne rekor kırarken o,arabaları hurdaya çevirmişti. :mf:
 

raikkonen_1

Üye
Dünya şampiyonu Michael Schumacher, yeni takım arkadaşı Felipe Massa'nın Ferrari'de yarışmayı hak ettiğini söyledi.

Schumacher, önümüzdeki yıldan itibaren Ferrari'de Rubens Barrichello'nun yerini alacak olan Felipe Massa için mutlu olduğunu söyledi.

Alman sürücü kendisine ait internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Felipe için mutluyum. Bana göre Ferrari'de yarışma şansını şu ana kadar yaptıklarıyla hak etti" ifadelerini kullandı.

"Massa'nın F1'deki yeteneğini son zamanlarda daha iyi gördük" diyen Schumacher, Brezilyalı sürücünün Ferrari'de test pilotluğu yaptığı dönemlerde de kalitesini ortaya koyduğunu belirtti.

Schumacher, 2006'dan itibaren kendi takımıyla F1'de yarışacak olan BMW'nin de ilgilendiği Massa'nın transferini "yerinde bir hamle" şeklinde değerlendirdi.

Sezon sonunda Ferrari'den ayrılması kesinleşen Rubens Barrichello ile çok güzel günler yaşadıklarını belirten deneyimli sürücü, beş yıldır takım arkadaşı olan Brezilyalı pilota yeni ekibinde başarılar diledi.

BAR ile gürüştüğü iddia edilen Rubens Barrichello'nun yeni sezonda hangi takım için mücadele edeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
 

oteb

Üye
Bildiğim kadarıyla Barrichello fena biri değil ama takımda kaldığı süre boyunca bence Ferrari'ye çok fazla başarı kazandırmadı. Zaten Schumi ile aralarının pek iyi olmadığını da biliyoruz. Schumi'nin şu anda takımdan ayrılma gibi bir durumu olmadığına göre Barrichello'nun gitmesi de doğal. Ama Massa dan daha iyi ve karizmatik biri bulunabilirdi (Button gibi)...
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
bence button için ugrassalrdı!
o adamında gelceki war!
raikkonen kactı,alonso ya bastan weto geldi reno için!
kim kaldı genc
 

ringwraith

Üye
massanın ferraride iyi yarışlar çıkarcağını hiç sanmıyorum onun yerine button olabilirdi
 

AntiTuk

Üye
bende yeni ismin button olmasını isterdim madem massa gelecek nie barrichello gidio ki?
 


Üst Alt