Baroni'den F.Bahçelileri çok kızdıracak kampanya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Baroni'den F.Bahçelileri çok kızdıracak kampanya

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni eski kulübü Corinthians'a geri dönmek istediğini ilan etti. Sarı-lacivertli futbolcu bu isteğini bir adım daha ileriye taşıyarak, "Cristian geri dönsün" adında internet ortamında bir hareket başlattı.

BARONİ'DEN TUHAF KAMPANYA
Önceki gün Youtube'a videosunu yükleyen Cristian üzerinde, "Cristian geri dönsün" yazılı tişörtüyle kamera karşısına çıktı.
Brezilyalı futbolcu, "Bugün burada Türkiye'deyim. Ama isteğim ve arzum Corinthians'a geri dönmek. Herkes benim Corinthianslı olduğumu iyi bilir. Buradan bütün Corinthians taraftarlarına bir ricada bulunuyor ve kendilerinden yardım istiyorum. Benim Corinthians'a dönmem sizin elinizde. Geri dönmeyi çok istiyorum çünkü ben Corinthianslıyım" ifadelerini kullandı.

2.5 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR
Sözkonusu videoda Cristian Baroni'nin üzerinde kendisinin başlattığı, "Volta Cristian" yani, "Cristian geri dönsün" harketinin internet sitesi olan, "voltacristian.com.br" yazan bir tişört bulunuyor.
Tişörtte ayrıca Cristian'ın, 2009'da oynanan bir maçta Corinthians formasıyla attığı golden sonra iki parmağıyla yaptığı bir hareketin amblemi de yer alıyor.
Fenerbahçe ile 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Cristian'ın, Corinthians'a dönmek için böyle bir girişim başlatmasının, sarı-lacivertli kulüpte nasıl bir karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Bilindiği gibi genç ön libero Alper Potuk için Eskişehirspor'la yapılan anlaşmanın ardından Cristian'ın gönderileceği ileri sürülmüştü.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Corinthians’a transfer olması için hazırlanan video hakkında konuşan Brezilyalı oyuncumuz şu ifadeleri kullandı:

"Bu video baya önce çekilmiş video. O zamanlar transfer durumum vardı. Bu her zaman kendi içimizde hocamız ve yönetimimizle konuştuğumuz bir durumdu. Transfer gerçekleşseydi bu video yayınlanacaktı. Video bir kampanyaydı. Görüşmelerden sonra kalmama karar verildikten yayınlanmaması gereken videoydu. Bilgim dışında yayınlandı. Başta hocam olmak üzere bütün takım arkadaşlarımdan özür diledim. Hem gündemimizi meşgul ettiği hem de beni üzdüğü için sıkıntıya girdik. Benim bilgim dışında yayınlandı. Bazı insanlar karakterlerini böyle gösteriyorlar"

FENERBAHÇE RESMİ SİTESİ ...

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Video yeni çıktığı için olayda gün yüzüne çıkmış oldu.zaten inkar edemez video var:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cristian ın yerine daha iyi bir orta saha oyuncusu bulmamız şart ..!

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
orta saha mı bence ondan önce iyi bir forvet ve sağlam bir defans oyuncusu almanız lazım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ne defansı halit . Gökhan serdar yobo ziegler . Höh yani :D nereye alacaz bu adamı :D Forvet zaten kesin gelecek o tartışılmaz . Bence cristianın yerine kaliteli bir oyuncu alabiliriz şöyle zenci yıpratıcı adam hani . Fransada çok var böyle adam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...