Barkonot Barcode tarayıcı (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bencno

Üye
    Konu Sahibi
Barkonot Barcode tarayıcı (Türkçe)
Türkiyedeki ürünleri tanıyan ve fiyatlarını gösteren güzel bir uygulama. Denemenizi tavsiye ederim.

devran_34

devran_34

Üye
t10 yükledim bu uygulamayı cok merak ettim ama barkodları okuduyo bişey cıkmıyo anlam veremedim nasıl birşey kulanan anla bilirmi ne ye yarıyor ?

bencno

Üye
    Konu Sahibi
Program çalışıyor denediğim için söylüyorum. İnternet bağlantısı gerekiyor. Google da barkonot yazıp arattır. Kendi sitesinde üreticisi tarafından tam olarak açıklaması yapılmış ve ekran görüntüsü konulmuş. Kolay gelsin.

Barkonot

Barkonot

Üye
Arkadaşlar Selam,

Öncelikle Web sitenizde bizim uygulamamızı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Uygulamamızla ilgili bir kaç hususta buradan bilgi vermek istiyoruz.

Uygulamamız ile barkot taratmak yüksek teknoloji gerektiren bir işlem olduğu için telefonunuzda otomatik odaklama (Auto Focus) özelliği bulunmalıdır. Ayrıca bu işlemi hızlı bir biçimde yapmak için telefonunuzun işlemcisi de yüksek frekanslı olmalıdır.

Şuanda sistemimize kayıtlı 150.000 civarında ürün vardır. Her geçen gün yeni ürün verileri eklemekte ve veri tabanımızı artırmaktayız. Ayrıca yakın bir gelecekte barkot tabanlı, kullanıcılarımızın çok ilgisini çekecek sürpriz yenilikler hazırlamaktayız.

Saygılarımızla,
Barkonot Yazılım Ekibi

• Beğen
Tepkiler: DeDeKiSs

keabous

Üye
hocam market galaxy mini için uyumlu değildir diyor. APK dosyasını paylaşabilir misiniz ?

GuestPro

Üye
hocam market galaxy mini için uyumlu değildir diyor. APK dosyasını paylaşabilir misiniz ?

Market cihazda AutoFocus şart koşulduğu için Galaxy Mini, T10 vs gibi cihazlara yükletmiyor. Applopedi sitesinden APK indirip kurabilirsiniz.

ucaroglumustafa

Üye
tebrik, ederim,

CasuS_87

CasuS_87

Üye
gerçekten işe yarıyor :) bir kaç ürün tarattım fiyatını ve fotoğrafını gösteriyor :)

cosi

cosi

Üye
TEŞEKÜRLER :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt