Barcelonalı Giuly Galatasaraya Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Barcelonalı Giuly Galatasaraya Geliyor
Barcelona'da forma giyme şansı bulamayan Ludovic Giuly'nin Galatasarayla temasa geçtiği belirtildi. Kulüpten habere ilişkin bir yalanlama henüz yapılmadı.

Star TV Spor Bülteni

--------

Bu haberlere bayılıyorum. Yalanlama yapılana kadar haber değeri taşıyor. Yalanlamadan sonra çöp...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Adam Barcelona'yı bırakıp gelir mi ya Dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynarken sen gel Galatasaray'da

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Türk Futbolcular bile Galatasaray'dan kaçarken , Guily mi gelecek

dark_akhyls

Üye
walla gelmesini gönülden isterim ama bence gelmez... ama yinede haber için teşekkürler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha gs'li futbolculara ödeme yapılmazken transfer...

__Midas__

__Midas__

Üye
kendi futbolcusunu elinde tutsun Galatasaray a yeterde artar bile...

abuvice

abuvice

Üye
Gazeteler her gün ne ile dolacakki... Adamlarda haklı..

slayer

Üye
Güzel espri....

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Galatasaray, ilk önce elindekine sahip çıksın ondan sonra gözünü dışarıya diksin.

Caine

Caine

Üye
yalanda diyemem gerçekde diyemem.
eğer yalansa bu haberi yazan gazetecinin eğer dogruysada demekki yaastık altındaki paralar çıkmış ortaya

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Haber Star TV Spor Bülteninde son dakika süprizi olarak aktarıldı.

Caine

Caine

Üye
"G.Saray'dan teklif aldım"

Para ödeyemediği için futbolcularını kaybetme noktasına gelen Galatasaray'ın, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Fransız sağ kanat oyuncusu Ludovic Giuly'ye transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Ülkesinin saygın gazetelerinden L'Equipe'e konuşan Giuly, "Türkiye'den G.Saray ile eski kulübüm Monaco bana teklifte bulundu. Ancak ikisine de 'Ret' yanıtı verdim" açıklamasını yaptı. İspanya'da yayınlanan Mundo Deportivo Gazetesi de aynı haberi "Galatasaray, Giuly'nin peşinde. Eric Gerets'in takımı, daha önce de bir başka Fransız Robert Pires'e teklif yapmış ancak transfer edememişti" şeklinde verdi...

kaynak: sabah

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Televizyon kanalı tarafından kandırılmak, gazeteler tarafından kandırılmaktan daha fazla koyuyor insana...

Yalanlama için teşekkürler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İliçle thomas gidiyor diyorlar ve bu gelicek..

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 3 2006, 08&#58;10 PM) [post=244151]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Adam Barcelona&#39;yı bırakıp gelir mi ya Dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynarken sen gel Galatasaray&#39;da
[/b][/quote]

hadi allah aşkına tamam finansal sıkıntı cekebiiriz ama bu bizim avrupanın büyk klüplerinden biri olduğumuz gerçeğini değiştirmez ki zaten giuly kendi takımındaki mevkiisindeki oyuncuların bolluğu nedeniyle forma giyemiyor...şu parasal sıkıntıyı atlatalım tabi ki de gelir...

CisSe

Üye
fb de olan para bizde (gs) de olsa yine uefa cupasını alırız beeayrıca daha kendi futbolcularının parasını veremiyen yönetim bu futbolcunun parasını nasıl verecek

SANCAR

SANCAR

Üye
eminim gelir gs önce kendi futbolcularının parasını versin

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(SANCAR &#064; Jan 5 2006, 08&#58;40 PM) [post=245972]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eminim gelir gs önce kendi futbolcularının parasını versin
[/b][/quote]

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye

yorum yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...