Barcelona medyası Santos'la böyle dalga geçti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Barcelona medyası Santos'la böyle dalga geçti!
Barcelona medyası, Fenerbahçeli Andre Santos'un Real Madrid'in transfer gündemine gelmesini bu başlıkla duyurup dalga geçti.
İspanyol gazetesi Sport, Marca gazetesinin haberinde yer alan Real Madrid'in sol kanadını güçlendirmek için Fenerbahçeli Santos'a talip olduğu haberi üzerine ilginç bir derleme yaptı. "Madrid'e grup seks uzmanı" başlığıyla verilen haberde Brezilyalı oyuncunun gece hayatına düşkünlüğü öne çıkarıldı.
Haberde, geçtiğimiz ay Santos'un İstanbul'da takım arkadaşı Colin Kazım ile bir otelin kral dairesinde katıldığı kelepçeli çılgın partiden söz edildi ve Christoph Daum'un bu olaylarla ilgili Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamalar hatırlatılarak, "Santos, Madrid gecelerini keşfe geliyor" ifadesi kullanıldı.
YALANLAMAYI DA VERDİ
İspanyol Sport gazetesi, haberinde Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Andre Santos'un seks partisi ile ilgili iddiaları yalanladığı bilgisine de yer verdi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hemen hemen bütün futbolcuların bu tür olayları oluyor..hangisinde ahlak var ki? halbuki sprocunun ahlaklı olması gerekiyor..ama nerde..Fenerli olsun Gs li olsun birçok futbolcu böyle maalesef..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Genelleme yapmayalım bence.Söz konusu tek bi futbolcu ve bi takım var :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Link ver ya da olayı anlat abi biz de hatırlayalım.Son yıllarda ülkemizde böyle bi skandal hatırlamıyorum şahsen :)
Bazı futbolcular bazı şeyler yapabilir ama bu fenerbahçede saldım çayıra Mevlam kayıra cinsinden oluyor bu yıl :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Skandal diyorlar ... Hani nerde kanıt ? YOK
Somut bir bilgi ..! YOK .
Daha neyin tantanasını yapıyoruz ki .?

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar yayılan ve yalanlanmayan haberde doğruluk payı hiç yok mudur Ali?:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Git Santos dan hesap sor bana niye kızıyorsun yahu haberi ben yazmadım Barcelona medyası yazmış be:ehe
Dile düştünüz diye ne gerek var kızmaya :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O başarımızı çekemeyen insanların hüsnü kuruntusu Semihcim ..
Bir takım 3 dalda da lider olursa , kıskananlar iş başında muhakkak olacaktır ..:ehe Sahada başa çıkamıyorlar , dışarıda deniyorlar şanslarını .. Ama o da vız geliyor , tırıs gidiyor .. :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Yılmaz bu ney Kıldır AğaM yANAR AMA KÖTÜ KOKAR :=))))
Kaynak yok böyle işlerin kaynağı olmaz :=))) bizde kaynak yapmadan sadece resimleri verelim dedik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol leventçiğim Semih bir daha konuşmaz..:ehe:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ne demek nadir üstad görevimiz :=)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bak konuşmaz oldu..:ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Harbi komik oldu bu :ehe
Bi futbolcunun özel hayatının medyaya sızdırılması.Bu adam şike yapmadı,maç satmadı,arkadaşları kasımpaşaya çatır çutur yenilirken gece alemlerinde gezip tozmadı.Değil mi?:)
Şu fotoğraflarla kendi takımınızın futbolcularının yaptıklarını kıyaslıyorsanız diyecek hiçbirşeyim yoktur inanın :)
Ciddi olarak size şunu söyleyebilirim ki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki en büyük fark budur.Futbol sadece sahada oynanan 90 dakikadan ibaret değildir.Duruş,bakış,saygınlık önemlidir...
Dünya kulübü olacaz hikayesi ile sizi kandıran başkanınızdan tutun,on dönüm bostan yan gel yat osman saldım çayıra Mevlam kayıra diyen futbolcunuza kadar hepsi rezillik içerisinde...Kanıt diyorsanız Kazım ın şike yaptığı belgelerle kanıtlandı.Misal...
Böyle bir durumda olan takımın taraftarının da böyle düşünmesi beni şaşırtmayacaktır :) benim düşüncelerim bunlar.Herkesin düşüncesine de saygı duyarım :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bak konuşmaz oldu..:ehe
O biraz zor abi.Düşündüklerimi söylemeden duramam savunmam açıklamam arkasında durmam lazım :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Semih öncelikle üstündeki formayı çıkarmadığın sürece senden obektiflik beklemek zor

Kazım olayında halen kanıtlanmış bir şey yok sadece telefon konuşmasında kazım ismi geçiyor türkiye milli takımında oynayan ve fenerbahçede forma giyen bir adam sende sırp çetelerinin 100 bin dolarınamı kaldı ayrıca bu futbolcu bu sezon forma giymeye Başladı suçu Kanıtlanana kadar masumdur benim için hangi takımlı oldugu önemli değil ama

elimizde kanıtlanmış şike olayı var cemal nalga olayı kanıtlanmış cezası kesilmiş

dos santos hristiyan hristiyanlara normal gelen bazı şeyler bizim için cinayet sebebi olabilir bu yüzden arda turan tabiki kendini santosla kıyaslayamaz

beyenmediğin adamlar bu ligin lideri 3 kulvardada lider bitirdiler ilkyarıyı varmak istediğin sonuca Göre yorum yapıyorsun

ayrıca bu haber paylaşılmasa bende ardanın fotolarını paylaşmazdım özel hayat ihlali var resimleri sızdıran sahışın yaptıgı harekette yanlıştır bence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar boşverin sonuçta hepsi aynı..bir bardan çıkarlar ötekisine girerler..nesini savunuyorsunuz..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Objektiflikten bahsediyorsun ama senin söylediklerinden senin de ne derece objektif olduğun açık ve net :)
Kazım'ın sadece telefon konuşmasında ismi geçmiş!Milli takımda oynuyor yapmaz öyle şey.O paraya muhtaç mı yahu!Hayatta olmaz :)
Farkında mısın bilmem ama ben bu işte sadece futbolun olmadığını fenerbahçenin başarısını kastederek söyledim.Orda lidersin burada kupa kazanmışsın...Olay budur ama bundan ibaret değildir bence.Söz konusu Barcelona medyasına,İspanyaya uzanmışsa durum vahimdir sanırım :) basit ve sıradan bişey değildir,medyamızın klasik yalan dolan haber ve yazılarından olamaz sanırım değil mi?:)
Her neyse...Fikirler farklı olunca güzeldir.Saygı duyulmalı diye düşünüyorum ;)

'Davut

'Davut

Üye
Sontos neler yapacak neler Dalga geçilmiş birşey göremedim...
Bu arada arda Böyle yapmamışdır O bizi Avrupa'da teslim edecek Hemde büyüklerde...:d::kop:
Fotomontaj:kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
Adam futbolunu hem sahada :D hemde yatakta döküyor kardeşim xD

Erkektir yapabilir Futbolcu diye yapmıcakmı bu konuları çok büyüttüler .. Bunu Arda içinde sölemek gerekiyor bırakın Futbolcuları istedikleri kişiyle beraber oLsunlar

.. Real Madrid de oynayan Guti eş cinsel oldugunu ve erkek arkadaşıyla görüntülendigini basına sızdırmışlardı ..

İngilitere Liginde çogu oyuncuların eşcinsel oldugunu ve ilişkilerininde oldugunu bir ara çok gündem yaratmıştı ki bilmiyorum hatırlayanlar varmı ..

Grup Seks olur neden olmasın sonuçta karşı cinsle yapılan tatilde birşey :d: karşı cinsle yapıldıkdan sonra sorun yok :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...