Barça'lı Aslan mı olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Barça'lı Aslan mı olacak?


Transferde çok dikkatli adımlar atan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdiği iddia edildi. İşte dünyaca ünlü kulüplerde oynayan o isim ve tüm gelişmeler...

Transferde çok dikkatli adımlar atan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi...

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Şu anda Barcelona'nın kadrosunda bulunan Aleksandr Hleb menajerler tarafından Sarı-Kırmızılı yönetime önerildi. Her iki kanatta da görev yapabilen Belarus'lu yıldız hakkında son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ İSTİYOR
Hleb'in menajerliğini yapan Andreas Ferber'in geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la temasa geçtiği ve "Hleb kariyerinde yeniden bir başlangıç arıyor. Eğer isterseniz bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandığı öğrenildi. Maliyeti düşük olması nedeniyle Terim'in 30 yaşındaki yıldıza sıcak bakabileceği fakat geniş kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra yönetime raporunu sunacağı öğrenildi. Hleb'in son yıllarda gittiği hiçbir takımda dişik tutturamamasının da Terim'in kafasında soru işareti oluşturduğu belirlendi.

2008 YILINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI
2005-2008 yılları arasında formasını giydiği Arsenal'de kariyerinin zirvesine çıkan Hleb, ardından 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. Ardından büyük bir düşüşe geçen tecrübeli yıldız Katalan kulübünün formasını 19 kez giydikten sonra sırasıyla Stuttgart, B i r m i n g - ham City ve Wolfsburg'a kiralandı.

GUARDIOLA ONU İSTEMİYOR
Bu sezon Wolfsburg'da 4 maç oynadıktan sonra Alman kulübünden ayrılan Hleb yeniden Barcelona'nın yolunu tuttu. Guardiola'nın takımda düşünmediği Hleb, isteyen kulübe bedelsiz olarak verilecek.

ALEKSANDR HLEB
1 Mayıs 1981'de Minsk'te dünyaya geldi. 2000'de Stuttgart'ta yıldızı parladı. 2005'te İngiliz devi Arsenal'in yolunu tuttu. 2008'de Barcelona'ya transfer oldu. Fakat 1 yıl oynayabildi. Son 3 yılda Stuttgart, Birmingham ve Wolfsburg'da kiralık oynayıp yeniden Barça'ya döndü.
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
fullwar

fullwar

Üye
Sanki bir kaç sene öncede almaya çalışmıştık gibime geliyor. :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt