Barca Turu Atladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Barca Turu Atladı

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur rövanş maçları, dün gece oynanan 3 karşılaşma ile başladı. Oynanan karşılaşmalar sonunda Barcelona, Juventus ve Villareal, rakiplerine üstünlük sağlayarak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Barcelona, ilk maçta deplasmanda 2-1 üstünlük sağladığı İngiliz temsilcisi Chelsea ile kendi sahasında da 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselirken, geçen yıl yine bu kupada elendiği rakibinden rövanşı almış oldu. Nou Camp Stadı'ndaki maçta Barcelona'nın golünü 78. dakikada Ronaldinho atarken, Chelsea'nin golünü ise 90+2. dakikada penaltıdan Lampard kaydetti. Şampiyonlar Ligi'ndeki bir diğer İspanyol temsilcisi Villareal de, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers ile kendi sahasında 1-1 berabere kalarak, kupada çeyrek finale çıktı. İtalyan temsilcisi Juventus ise, ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği Alman temsilcisi Werder Bremen'i rövanş maçında 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen bir diğer takım oldu. Werder Bremen karşısında Juventus'a turu getiren golleri Trezeguet ve Emerson kaydetti.

kikaksk

kikaksk

Üye
ilk yarı pek hareketli dilldi ama ikinci yarı baya bi güseldi gine ronaldinho gine ranaldinho adamı kimse durduramıyo ....

yitik savaşçı

Üye
Aylar önce eleyeceğini söylemiştim...

Bu arada Ajax - Internazionale maçı neden haftaya oynanıyor?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İlk maçtaki tadı alamadım ben ama favorim olan Barca turu geçmeyi bildi

Ayrıca Chelsea'nin attığı penaltıda çok ucuzdu , hatta hiç penaltılık pzosiyon yoktu

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Mar 8 2006, 02&#58;21 PM) [post=292532]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aylar önce eleyeceğini söylemiştim...

Bu arada Ajax - Internazionale maçı neden haftaya oynanıyor?
[/b][/quote]
milan ve inter ayni sahayi kullandigi icin
2 gun ust uste mac yapilamiyor
ondan ertelendi

italya ligindede hep oyledir
bir hafta arayla oynarlar

hidayet

hidayet

Üye
ben maçı izleyemedim aksilikler peşimi bırakmadı işim çıktı offf offffff

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
guze mact&#305; yaa ama chelsea n&#305;n golu kac&#305;rd&#305;m bi yere giitim geri geldigimde mac bitmisti

isimsiz_

Üye
ronaldinho&#39;yu durduramazlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hakeden geçti..

G_Unit

G_Unit

Üye
adamlar dalga geçti yaw bnm maçtan çok spiker dikkatimi çekti abi ronaldinho nun ayağına top gelince spiker kendinden geçiodu yaw

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 8 2006, 04&#58;14 PM) [post=292606]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>milan ve inter ayni sahayi kullandigi icin
2 gun ust uste mac yapilamiyor
ondan ertelendi

italya ligindede hep oyledir
bir hafta arayla oynarlar
[/b][/quote]
Sağolasın...

<div class='quotetop'>(Krezus &#064; Mar 10 2006, 02&#58;09 AM) [post=293979]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>adamlar dalga geçti yaw bnm maçtan çok spiker dikkatimi çekti abi ronaldinho nun ayağına top gelince spiker kendinden geçiodu yaw
[/b][/quote]
Eee&#33; Pele ve Maradona&#39;dan sonra futbolun yeni yıldızını anlatma şerefine nail olmuş adamcağız; bu fırsatı kaçırsın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt