Barca moral buldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Barca moral buldu!
Ronaldinhosuz başladığı yeni sezonda La Liga'da ilk 2 haftada galibiyetle tanışamayan Barcelona teselliyi Şampiyonlar Ligi'nde buldu. Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u ağırlayan Katalanlar 3 puanı 3 golle alırken, Tonel'in sayısı konuk ekibe sürpriz için yetmedi.

9. dakikada kaleye sırtı dönük olarak topla buluşan Henry'nin çektiği şutta meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

18. dakikada Xavi'den aldığı topuk pasıyla hızlanan Messi arkasını döndü ve Moutinho'dan sıyrıldı. Arjantinli yıldızın ceza sahasına girerken yaptığı vuruş savunmadan sekti ve kaleyi bulmadı.

21. dakikada Xavi'nin kullandığı köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Marquez'inn kafasında Keita'nın yakınından geçen top kaleciyi yanılttı ve Katalanlar istediği üstünlük sayısını buldu: 1-0

38. dakikada Iniesta'Nın şık ters pasıyla buluşan Henry şansını denedi ancak top kale direğinin üzerinden auta gitti.

44. dakikada kazandığı topla kaleye yönelen Messi ilk rakibinden sıyrıldı ancak şut çekmek yerine bir rakibinden daha sıyrılmayı tercih edince pozisyonunu kaybetti.

İlk yarı Barcelona’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

49. dakikada sağ kanatta topla buluşan Djalo’nun pasıyla Alves buluştu. Alves’in aşırtması ile ceza sahasında buluşan Derlei topu göğsüyle kontrol etmek isterken elle müdahleesi sonucu top Barca’ya geçti.

59. dakikada Barcelona penaltı atışı kazandı. Abel’in müdahelesi ile yerde kalan Eto’o takımına bir gol şansı daha yarattı.

60. dakikada penaltı atışını kullanan Eto’o takımını 2-0 öne geçirdi.

68. dakikada Derlei solda Piquet’den sıyrıldı ve içeriye tehlikeli bir top kesti. Savunmanın uzaklaştıramadığı topta Izmailov Abel’i gördü ancak vuruşu Valdez çeldi.

72. dakikada Keita’nın Rochemback’a yaptığı faul sebebiyle kazanılan frikikte yapılan ortayı tamamlayan Tonel takımını umutlandırdı. 2-1

84. dakikada Sporting Lizbon ceza sahasında oluşan karambolde top arka direkteki Messi'nin önüne düştü. Arjantinli yıldızın yakın mesafeden çektiği şut kaleyi bulmadı.

87. dakikada Barcelona rahatladı. Iniesta'nın ortasını savunma uzaklaştıramayınca topla buluşan Xavi takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşma Barcelona'nın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
383
Sekonet
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt