Baransu suç duyurusunda bulundu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Baransu suç duyurusunda bulundu!


Baransu tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusu dilekçesinde, Yıldırım’ın 1983’de İzmir Kemeraltı Askerlik Şubesi’nde, "4 yaşındayken düştüğü ve sağ bacağında kısalık olduğunu" belirterek, sahte çürük raporu aldığı öne sürüldü.


Yıldırım’ın askeri hastanedeki muayeneye, kendisi yerine yeğeni Osman Yalçın’ı gönderdiği iddia edilen dilekçede, şu ifadelere yer verildi:


"Hastane, Osman Yalçın’ı Aziz Yıldırım olarak kayıt edip çürük raporu vermiştir. Osman Yalçın’ın sağ ayağında altı santimlik bir kısalık mevcuttur. Bu yüzden de 1983’de hastaneye Aziz Yıldırım diye Osman Yalçın gitmiş ve böylece de çürük raporu alınmıştır. Muayenenin akabinde radyoloji bölümünden 31 Ekim 1983 tarihli 21440 numara sayılı çürük raporu alınmıştır. Ortopedi servisinde ise 31 Ekim 1983 tarihli 21440 numara sayılı rapor alınmıştır.


Akabinde, 2 Kasım 1983 günü bu kez yine ortopedi servisine gidilmiştir. Buradan da 7044 sayı numaralı rapor alınmıştır ve 12 kişilik heyetin karşısına çıkılmıştır. Ortopedi servisindeki röntgen raporunda Aziz Yıldırım’ın sağ bacağında eski bir kırık olduğu, ’Sağ femur başı eski frakturune bağlı deforme, Femur başı yer değiştirme pozisyonu’ tespit ediliyor. Ortopedi raporunda da ’Sağ sias iç malkel arasında 6 cm’lik kısalık olduğu’ belirlenmiştir.


Dilekçede, bu raporların ardından 4 Kasım 1983’de, askeri heyetin Yıldırım’a "askerliğe el verişli değildir" raporu verdiği, böylece Yıldırım’ın askerlikten muafiyet kazandığı aktarıldı.


Söz konusu heyet raporunun altında Prof. Dr. Oktay Karakaş’ın yanı sıra 11 ayrı ismin ve Ege Ordu Komutanlığı adına da Kıdemli Albay Nuri Akkaş’ın "rapora uygundur" imzasının bulunduğu kaydedilen dilekçede, Yıldırım’ın kendisi yerine yeğenini sağlık heyetinin karşısına çıkararak, çürük raporu aldığı ve "resmi evrakta sahtecilik" suçunu işlediği savunuldu.


Bu eylemleri kamu görevlileri ile gerçekleştirdiği gerekçesiyle Yıldırım’ın "rüşvet" suçunu da işlediği öne sürülen dilekçede, Yıldırım’ın askerlikten hukuka aykırı bir şekilde muafiyet kazandığı için de "askerlik kanununa muhalefet" suçunu işlediği iddia edildi.


Dilekçede, Aziz Yıldırım’ın, iddia olunan suçlardan hakkında kamu davası açılarak, cezalandırılmasını talep edildi.
 

haltie

Üye
Gidip askerlik yaparsa şaşırmam çünkü askere sağlık problemi olduğu halde gitmemesine rağmen o yıllarda futbol oynadığına dair bilgiler var.Aziz y bu konuda bomba açıklamalar yapacağını bilinmeyenleri anlatacağını söyledi ama öyle kaldı oda.

Mahkemeyi bekleyip görecegiz.
 

Samsunspor

Emekli Yönetici
Samet' e sormak Lazım
 
Tepkiler: haltie ve Kingmortall

DiaBLoS

Admin
Yine yalan haber yine baransu ...
Bu adamın karakterini tüm türkiye biliyor ... Söylediği hiç birşey çıkmamıştır bunca zamandır ...
 
emenikenin para sayma görüntülerini ararken nerelere geldim
 

haltie

Üye
Aziz y herşeye cevap verirken bu konuda sessiz kalması ilginç değil mi bunada bulur bisey ön çalışma yapiyordur ama bi samete sormak gerek yine
 

DiaBLoS

Admin
Buna da cevap verecek basın toplantısı yapıp . Merak etme halit .
 

haltie

Üye
Bomba açıklamalar yapicak dimi yer yerinden oynayacak
 

DiaBLoS

Admin
Zaten yeteri kadar açıklama yaptı halit .
Bütün gazeteler manşet olarak yayınladı ...
Adamın her söylediği olay bu ülkede ...
 

DiaBLoS

Admin
Söylediklerinin de hepsi gerçek, sallama falan değil ...
Bu ülkede baransu denilen kişiliği de biliyoruz . Yazdığı haberlerinin hangisi doğru çıkmış ...

Şike süreci ile ilgili ne beyanat verdiyse alayı fason çıktı ... Fenerbahçe ve aziz yıldırım düşmanı olduğunu, tüm türkiye iyi biliyor .
 

DiaBLoS

Admin
Sana sorsalar ...
Aziz yıldırımı neden sevmiyorsun deseler cevabın ne olurdu kerasus .?
 

haltie

Üye
Herkes düşman kimse sevmiyor sizde sanıyorsunuz ki kıskançlık öyle olsa gs başkanları kiskanilirdı çünkü fbden başarili oldu adamın üstünlük sağlayan başarısida yok nedeni sıkıntı bu adam da fenerbahçenin suçu yok. Delegeler bile onun adamı istifa edicem diyor adam tutuyor eylem düzenliyor istifa etmiyor bunlar hep ortaya çıktı sizin gözünüzü boyadı ama gerçeklere bile göz yumuyorsunuz
 

DiaBLoS

Admin
Halit 25 milyon fenerbahçe taraftarı seviyo ...
Gerisi hikaye .
O yüzden sıkıntı yok yani ...
 

+100000
 
Tepkiler: haltie

haltie

Üye
Halit 25 milyon fenerbahçe taraftarı seviyo ...
Gerisi hikaye .
O yüzden sıkıntı yok yani ...

Öyle değil Ali benim çevremde küfür eden çok fb taraftarı var bizim forumda bile kac kişi var insanlar var dışarıda neler diyen 25 milyon arkasında diyorsun öyle bisey yok.
 

ne kadar düşmanın varsa o kadar büyüksündür,düşmanlar insanları yüceltir.Aziz Yıldırım sevilmiyor,düşmanı çok kimseye eyvallahı yok kimseye yalakalık yapmıyor,herkesten güçlü,herkesi kendinden küçük görüyor o yüzdendir bu düşmanlık.

Başarısı yok diyorsun hala bjk,gs ve tsyi üst üste koy şuanda bir Fenerbahçe etmiyor değeri.Bunu ben değil rakamlar söylüyor ve rakamlar asla yalan söylemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...