Banner' e Ne Oldu... ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Banner' e Ne Oldu... ?
Sitemizin Banner' i Değişmiş... Flash Tasarımdı Şimdi Gif Omuş... Neden Ki ?

Dün Gece Farkettim Ama Sabaha Düzelir Die Geceden Konu Açmadım... Şimdi Açma Gereği Duydum...

Ozan

Ozan

Admin
Denemeler yapıyorum zira iPhone da Flash desteği yok ve logomuz çıkmıyor, her ikisinin farklı kullanımı için çalışmalara devam ancak sitenin genel sayfa gösterimi ve ağırlığını da etkileyip etkilemedigini görmek istiyorum. Sitemize giren kisilerin bir kısmında hala flash desteği olmayan tarayıcılar bile mevcut bunları düşünerek şu an hareketsiz logo denemek istedim.

Çok mu kötü oldu yada çok mu fark var ? :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kötü Değil... :) Flash Göze Daha Güzel Geliyordu... :) Hemen Farkettim Değiştiğini... :) Sende Haklısın Bu Konuda... İyi Forumlar...

CK1991

CK1991

Üye
bence yanlış bir düşünce :) cern protonu bu hızda hareket ettiremiyen binlerce labaratuar var diyip deneyini iptal mı etti :) örnek garip oldu ama öyle yani zaten bende telefondan giriyorum ve flash görme beklentisi içinde değilim yani flash desteksiz tarayıcı kullanan kişiler bu işin farkında ayrıca bu maxicepin sorunu değil üreticilerin sorunu her platformda flash desteği vermek zorunda olduklarını hissetmek zorundalar

Ozan

Ozan

Admin
Şu an performansı ve uyumluluğu deniyoruz bundan sonra bu kalacak diye kesin bir şey yok zaten aynısı sadece hareketsiz olanı. Aslında flash olmayıp, hareketli resim şeklinde de yapabiliriz ama o zaman da boyut sorunu gündeme gelmekte. Yani 100kb bir logo da düşünülemez. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
bence yanlış bir düşünce :) cern protonu bu hızda hareket ettiremiyen binlerce labaratuar var diyip deneyini iptal mı etti :) örnek garip oldu ama öyle yani zaten bende telefondan giriyorum ve flash görme beklentisi içinde değilim yani flash desteksiz tarayıcı kullanan kişiler bu işin farkında ayrıca bu maxicepin sorunu değil üreticilerin sorunu her platformda flash desteği vermek zorunda olduklarını hissetmek zorundalar

bu site her kesime hitap etmeli, benim bilgisayarım 4gb ram'i var hızı mükemmel iken ben de en güzel, en zengin maxi yi görmek isterim fakat, internet caféden sitemize bağlanıp takip etmeyen arkadaşlarımız bile var, biz flash kullandığımız için herkes flash destekli bağlanmak , yada firmalar protokollerini değiştirmek zorunda değil.. ;) :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence hiç bir farkı yok:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim gibi tarayıcısında izin verilmediği sürece flash animasyonalarının gösterilmediği, otomatik engellendiği kişilerin logoyu görebilmeleri açısından da güzel olmuş. Bence böyle kalması daha yerinde :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Denemeler yapıyorum zira iPhone da Flash desteği yok ve logomuz çıkmıyor, her ikisinin farklı kullanımı için çalışmalara devam ancak sitenin genel sayfa gösterimi ve ağırlığını da etkileyip etkilemedigini görmek istiyorum. Sitemize giren kisilerin bir kısmında hala flash desteği olmayan tarayıcılar bile mevcut bunları düşünerek şu an hareketsiz logo denemek istedim.

Çok mu kötü oldu yada çok mu fark var ? :)
Gayet mantıklı zira son zamanlarda birçok sitede gereksiz flash reklamlar olduğu için ben flashı iptal etmiştim. Bu şekilde olması gayet mantıklı ve güzel.

Ozan

Ozan

Admin
Bende böyle düşünüyorum, flash içerik her ne kadar güzel olsa da, donanımsal olarak güçsüz olan makinelerde flash içerikli siteler normalinden fazla kasabilir.

Şöyle bir baktımda sitemize girenlerin 1/4 'i , internet explorer 6 kullanıyor bu zaten flash ve scriptlerde optimize olmamış gereksiz kasılma yapan bir tarayıcı.

Flash ları engelleyen uygulamalar da yukarda arkadaşların dediği gibi gündemde piyasada. O yüzden standart bir resim olması daha güzel teknik açıdan aslında çünkü her kesim bize ayak uydurmasını bekleyemeyiz bizim herkese ayak uydurmamız daha doğrusu bizim önce karşımızdakileri düşünmemiz gerekiyor bize bir sorun yaratmıyorsa. Yukarıdaki logo nun flash yada resim olması bize olumlu olumsuz katkı sağlamıyor şahsen, tek düşüncem bir kesim üye için acaba yararlı olur mu idi ...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bende böyle düşünüyorum, flash içerik her ne kadar güzel olsa da, donanımsal olarak güçsüz olan makinelerde flash içerikli siteler normalinden fazla kasabilir.

Şöyle bir baktımda sitemize girenlerin 1/4 'i , internet explorer 6 kullanıyor bu zaten flash ve scriptlerde optimize olmamış gereksiz kasılma yapan bir tarayıcı.

Flash ları engelleyen uygulamalar da yukarda arkadaşların dediği gibi gündemde piyasada. O yüzden standart bir resim olması daha güzel teknik açıdan aslında çünkü her kesim bize ayak uydurmasını bekleyemeyiz bizim herkese ayak uydurmamız daha doğrusu bizim önce karşımızdakileri düşünmemiz gerekiyor bize bir sorun yaratmıyorsa. Yukarıdaki logo nun flash yada resim olması bize olumlu olumsuz katkı sağlamıyor şahsen, tek düşüncem bir kesim üye için acaba yararlı olur mu idi ...
Aynen katılıyorum Man in Black :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt