Banner bıktırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Banner bıktırdı
Ekmek parası bunu anlıyorum ama tepedeki kocaman kırmızı-kırmızı kan anonsu gibi banner başımı döndürdü. Hem banner hatalı. "Resseler hosting" değil reseller hosting olmalıymış. Aradabi farklı şeyler olsa orda daha iyi. Google reklamları gibi dikkarı dağıtmayan sabit bişiler.

sadece bi fikir, kızmayın..

neoki

Üye
bana sadece bunu eleştirmek için üyelik yapmış gibi geldi.

Ona tıklamamız gerekiyor mu yoksa hosting mi satın almalıyız?

neoki

Üye
tık başına para alıyolardır bide getirdikleri üye müşteri başına. oda fazla bişe diildir. bence, zannımca, kanımca, zatımca yane...

BOSCH

Üye
şimdide adamın ekmek teknesine göz diktiler
2 mesajı var hemen sıkılmış
günahtır be ayıptır

kimsenin ekmeğiyle oynamayın

Gokhan43

Üye

Koskocaman 55000 kişil sitede çıkıp bir kişi istedi diye bu durumu ciddiye alamayız..

Konu Sahibi
bana sadece bunu eleştirmek için üyelik yapmış gibi geldi.
Yakışıklı, banada kızların dikkatini çekmek için jöleli gözlüklü filinta gibi bi avatar koymuşun gibime geldi.

şimdide adamın ekmek teknesine göz diktiler
2 mesajı var hemen sıkılmış
günahtır be ayıptır

kimsenin ekmeğiyle oynamayın

Fikrimi paylaşmak için kaç mesajım olmalı? Ayıp olan ne? Dinlemeyi bilmememiz mi? Fikri paylaşmamızmı?

Koskocaman 55000 kişil sitede çıkıp bir kişi istedi diye bu durumu ciddiye alamayız..

Kardeş misafiriz şurda nezaketen, mesela şöyle bir cümle kursaydın "Çoğunluk olsa düzenlemeyi yapardık" falan. Dimi? Ciddiye almama sence de sevimsiz olmuş dimi?

:

neoki

Üye
zaten öyle ben kızların dikkatini çekmek için yaptım erkeklerin diil. ilgi alanım farklı olsa daha farklı bi avatar koyardım. :P

DeLmIrA

Üye
hocam ama hakkaten garip yani...3 posttami sıkıldın

desenki post atmadım ama takılıorum sıkılamazmıyım temmuzda üye olmusun üye oldugun gunden beri her allahın gunu burda olsan 13 gün eder oda

Gokhan43

Üye
Anlaşılanlara göre sitede bayadır varsın ve bunu söylemekten korktun ve fake nick ile söyleme gereksinimi duydun..Çünkü yeni gelen bir üyenin direk banner ile alakası olacağını hiç sanmam..

Ya da yanılıyoruzdur ?

Konu Sahibi
zaten öyle ben kızların dikkatini çekmek için yaptım erkeklerin diil. ilgi alanım farklı olsa daha farklı bi avatar koyardım. :P
Bende sana takıldım be durma üzerinde.

@Delmira
Tamamda bu hesaba göre ne zaman sıkılmalıyım? Yani ne zaman sıkılırsam mantıklı olur? Bide imzanın anlamı ne? Fikissss kelimesi gözüme girdi.

Konu Sahibi
Anlaşılanlara göre sitede bayadır varsın ve bunu söylemekten korktun ve fake nick ile söyleme gereksinimi duydun..Çünkü yeni gelen bir üyenin direk banner ile alakası olacağını hiç sanmam..

Harika.

Tamam, şöyle yapalım, olayın gelişimini bir bir anlatim siz karar verin.

Şimdi ben toplumda orta yaşlı bi bireyim, menemen seven, yere tüküren sıradan biri. Bi ilan vermek için açtım googleı yazdım forum diye, bi baktım ahanda cep forum. Düşündümki şimdi burda bi sürü insan vardır, giriyim şuraya. Sonra yazdım ilanı, sonra da sık-sık girip yanıt gelmiş mi yi kontrol etmeye başladım. Foruma her girişimde "ZONK!! Al sana şebekeden bir nasihat, hostingimizi tat" kıvamında dönen bi banner. Hadi dedim nası olsa refleşleyince değişir. Baktım değişmedi. neysen içime attım. sona her girişimde yine aynı banner. o bana bakıyo ben ona. bu böyle olmicak, ya döküyüm içimi belki bi hal çaresi bulunur. sona yazdım kafamdakini.

ChavRash

Emekli Yönetici

Bu reklamı eleştirmek değil, üstüne tıklamak görevinizdir. Tabii sitenin ayakta kalmasını ve gelişmesini istiyorsanız.

En azından mesajların ortalarına koyularak göze sokulmuyor bunlar. İlikle önünü otur oturduğun yerde. Hem reklama tıklamaz hem lagaluga yapar. Ne güzel Dünya ...

DeLmIrA

Üye
Jesper211' Alıntı:
Bende sana takıldım be durma üzerinde.

@Delmira
Tamamda bu hesaba göre ne zaman sıkılmalıyım? Yani ne zaman sıkılırsam mantıklı olur? Bide imzanın anlamı ne? Fikissss kelimesi gözüme girdi.

hocam fikisss çok karısık mevzu şimdi anlatmaya kalkarsam o başlı başına ayri bi curcuna...cogunlugu yakalarsaniz kaldirabiliriz

ne zaman sıkılırsam mantıklı olur sence ne zaman sıkılmaliyim die bişe yok hocam ben senin keyfinin kahyasi degilim ne zaman istersen o zaman sıkıl !

dahada bişe sölememe gerek yok yazdıgım cumleye cewap yazman bişe abes bence çünkü ne demek istedigimi sende çok iyi anladında...işte !

Gokhan43

Üye
Peki Hocam haklı olabilirsiniz ama malesef Banner konusunda yapılacak bir durum yok..Öneriniz ve şikayetiniz için teşekkürler..

İyi Geceler..

neoki

Üye
yaw bu kesin siteden biri fikissse ve banner'a kafayı taktıysa. siz kimsiniz?
benide fikisss'e alın bende fikisci olacam :-s

Konu Sahibi
İlikle önünü otur oturduğun yerde. Hem reklama tıklamaz hem lagaluga yapar. Ne güzel Dünya ...

E genciz tabe, kan kaynıyo, sıcak bide stres yapıyo, bide bakıyoz -ya bu adam ne diye banner manner- du bi döşeyim.

olsun kızmadım.

@neoki
Yakışıklı, yok valla yeniyim. Güzelim hepimiz aynı fabrikadan çıkmadıkki.. Eğitim farklı, ortam farklı, açı farklı, şu bu farklı herkeste. İnce nokta bunu sindirmede. zaman...

yarın işe gidicem çok uzadı bu. takılmayın bana. küserim.

neoki

Üye
yok küsme bu arada tebrikler
.........

Caine

Üye
vaybe neler oluyor nelerr. neyse konu aydınlanmış ve bize söz düşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...