Banlanma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herox64

Üye
    Konu Sahibi
Banlanma
Merhaba maxicep adminleri bugün saat 10-11 arası ban aldım üyeliğim Uruloki ve küfür ettiğim için almışım fakat eminim ki hiçbir yerde küfür etmedim bugün sadece maemo bölümde şimdi meego oldu
bu konuda ikinci yorumunda http://www.maxicep.com/meego/n9-vs-n8-video-sample-ve-resim-kalitesi-512525.html başında amq yazdım fakt telefon klavyesi ile yazdığım için ama amq oldu ve yanlış anlaşıldığı belli hiçbir şkeilde küfür etmedim fakat o yorumda değiştirilmiş amq silinmiş ayrıca şunuda belirtmek istiyorum biz orada tartışmıyorduk ki tartışdığım adamlara dahi küfür etmedim muhabbet ettğim adamlara iye küfür ediyim sonra konudaki yorumarım okunursa orada asla küfür etmiceğim belli ayrıca kime sorarsanız sorun forumda benim küfür etmiceğim belli şimdi diceksiniz neden o zaman değiştirmedin diye telefonda internetle alakalı bir sorun oldu onun için zaten tekrar girdiğimde banlanmıştım şimdi diceksiniz buraya niye yazıyorsun bugün haksız yere banlandığım için 7 kere mesaj attım durumu anlattım fakat cevap veren olmadı dedim mail olarak cevap verin onada cevap vermdini ki bugün 2 adminde online dı küfür ettiğim konu bu değil ise başka nerede küfür ettim merak ediyorum çünkü küfür etmedim eminim bu konudada şimdiden teşekkürler

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Eğer dediklerin doğruysa geçmiş olsun

Herox64

Üye
    Konu Sahibi
ya hayır beni tanıyanlar tanır asla küfür etmem niye muhabbet ettiğimiz yere küfür ediyim ki sırf telefonun klavyesinin azizliğine uğradım

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Seni bende tanıyorum az çok bende yapmayacağını düşünüyorum :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Forumda Hasan'ı iyi tanıyanlardanım ve mesajlarını takip ederim. Bir kere argo birşey yazdığını görmedim. Tartıştığında bile çok seviyeli yazar. Nadir de olsa yazarken klavyeden kaynaklanan yazım hataları olabilir. Nokia n8'de yatay moddayken açılan klavye q klavye olduğundan a harfi q'nün altında kalıyor yani 'ama' yazarken yanlışlıkla 'amq' yazmış,farketmemiş olabilir. Böyle bir hata yapması normal birşey ayrıca banlamadan önce mesajlarını da kontrol etseydiniz keşke ya da en azından mesajı yazdığı konudaki diğer mesajlara da baksaydınız iyi olabilirdi, mesajın olduğu konuda kavga yok çünkü. Kasti yazılmadığına adım gibi eminim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
geçmiş olsun.umarım banın en yakın zamanda kalkar.

Herox64

Üye
    Konu Sahibi
abi zaten sınırlı olsa birşey demicem fakat sınırsız ee sevdiğim bir site üyeliğim gidiyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu seferlik dediğiniz gibi olsun, açıklamanız mantıklı geldi + diğer arkadaşlarınızın da görüşü olumlu yönde. Kaldırdım banınızı. Bir dahaki sefere daha dikkatli olun lütfen.

Herox64

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hasan abi ve bu arada bu hesabı banlarmısın yoksa ben profilden kapatayım mı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
böyLe bir şanssızLık oLmuş oLabiLir evet , yönetimimiz bu durumu inceLeyecektir . benim şahsi fikrim gerçekten büyük bir taLihsizLik oLduğu yönünde . gereken yapıLır merak etmeyin

OğuzcanAbi

Üye
:ah kardeş ben a** görünce şikayet ettim ne bileyim bende
kusura bakmayasın açık açık söylüyorum bak :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya oğuz ben ne zaman küfür ettim şimdi edeyim ayrıca konuyu keşke okusaymışsın neyse anlattım durumu anladılar sağolsunlar

OğuzcanAbi

Üye
ya oğuz ben ne zaman küfür ettim şimdi edeyim ayrıca konuyu keşke okusaymışsın neyse anlattım durumu anladılar sağolsunlar

kardeş işte bende küfürü görünce bilemedim kusura bakma

pRime.

pRime.

Üye
<font face="Trebuchet MS"><font color="Black"><font size="2">Bu seferlik dediğiniz gibi olsun, açıklamanız mantıklı geldi + diğer arkadaşlarınızın da görüşü olumlu yönde. Kaldırdım banınızı. Bir dahaki sefere daha dikkatli olun lütfen.</font></font></font>
Teşekkür ederiz Hasan abi.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Peki. İyi forumlar arkadaşlar.

Ozan

Ozan

Admin
Maillerinize cevap verecekken konuyu da gördüm ve ikna oldum, yanlıslıkla yazıldığı ortada.
Geçmiş olsun, karsılıklı kusurlar olmuş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt