Banka Kartı Alacağım..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Banka Kartı Alacağım..?
Faizsiz ve aylık hesap kesim ucreti olmayan banka kartı varmı
İnternet bankacılığı da cok kapsamlı olan eksiksiz olan bir banka kartı istyrm.
Acikogretim okuyorum!
Yardımlarınız icin tsk...

u_cosar

Üye
Öğrenci olduğun için iş bankasına git

Bende 13 yaşımdan beri işbankası bankamatik kartı var öğrenci kartlarından alırsan vergi, ek masraf v.s almıyorlar.Tabi açıköğretim okuyanlar içinde var mı bu olay bilmiyorum.Bildiğim diğer bütün bankalarda ek gelir alıyorlar.

guney28

Üye
Faizsiz ve aylık hesap kesim ucreti olmayan banka kartı varmı
İnternet bankacılığı da cok kapsamlı olan eksiksiz olan bir banka kartı istyrm.
Acikogretim okuyorum!
Yardımlarınız icin tsk...

banka kartı derken bankamatik mi yoksa kredi kartımı? Kredi kartı ise eğer; Üniversite yıllarımda iş bankasının kartını kullanıyordum ki hala kullanıyorum sadece limitini 300den 500e cıkarttılar. Faizsiz arıyorsun o imkansız öyle bi kart bulursan banada söyle ama aylık kart ücreti felan yok iş bankasında yok bitek faiz oranıda düşük iş bankasına veya sitesine bi bak derim. Hem veli kefilliği bile istemiyor diğer bankalar istiyor tek dezavantajı nakit çekim yok onuda petrol ofislerinden halldebilirsin. Bide unutmadan zaten bankamatik kartıda arıyorsan onuda yanında veriyorlar onunda da kart ücreti yok.

MrTech

Üye
Bende TL Card Var İnternette Kullanabiliyorsun (HB Hariç ) Ögrenciysen Vergi Falan Kesmiyor.İşBank Bankamatik Kartımda Var Ama Para Yok O Ayrı

para,kart... Bunlar birbirinden ayrılmaması gereken şeylerdir

1 - Banka kartı mı yok sa kredi kartı mı ?

2- Eğer bahsettiğin kredi kartıysa faizsiz bulamazsın şuan en düşük iş bankasının işte üniversiteli kredi kartı limit mak. 500 tl nakit çekim olmadığı için faiz ödemezsin alış veriş yaparsın sadece onuda düzenli ödersen sorun yaşamazsın !

Sen birinci sorunun cevabını ver ona göre sana bir site tavsiye edeceğim

Akbankın bankamatik kartında hiçbir şey ödemiyorsun.kullanıyorum ve şu anlık bir sıkıntı yok Allah'a şükür

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Bankamatik arkadaslar
Kredi kartı olmayacak
Cevaplarınız icin teşekkürler
Ama yine pek fazla aydinlanamadim

Ben internet üzerinden yatırdığım paralar ile fatura okul harc vs seyleri ödemek icin kullanacağım
Birde paralarım bankada olsun istiyorum
Sanki cok param varda
Tekrar söylüyorum
Kredi kartı degil
Bankamatik

u_cosar

Üye

iş bankasına, git durumunu anlat onlar sana daha fazla bilgi verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...