Banka hesabıyla ilgili soru

Sponsorlu Bağlantılar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Banka hesabıyla ilgili soru
Beyler banka hesabı açmak ne kadar biliyor musunuz...ziraat a sordum 20 30 tl dedi adam tam bilmiyordu galiba ne kadar olduğunu...

Lacrymosa

Üye
5 TL'ye açmıştık biz Yapı Kredi'den.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Ziraat bankasidan 5ytl ye açmıştım 1 sene önce şimdi ne kadar bilmiyorum.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Bütün Bankalarda 0 Bakiyeyle Hesap Açılabilir.İlla Para Yatması Gerekmez.O Aldıkları Miktarın Değişiklik Göstermesi Banka Görevlisinin Dilediği Kadar Miktarı Yatırtmak İstemesindendir.

elive

elive

Emekli Yönetici
Beyler banka hesabı açmak ne kadar biliyor musunuz...ziraat a sordum 20 30 tl dedi adam tam bilmiyordu galiba ne kadar olduğunu...

Sn.üyemiz;
1- konuyu yanlış bölüme açmışsınız.
2- Ayrıca 5 TL ücretle hesap açtırabilirsiniz. Ayrıca 1 sene sonra banka ile anlaşmanız yoksa 20-30 TL hesap işletim ücreti hesabınızdan otomatik çekilir. Hesabınızda para yoksa para yatırdığınız zaman toplamdan kesilir.

cannnnner

cannnnner

Üye
1 ay önce vakıfbanktan açtırdım 4.35 tl ye

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Sn.üyemiz;
1- konuyu yanlış bölüme açmışsınız.
2- Ayrıca 5 TL ücretle hesap açtırabilirsiniz. Ayrıca 1 sene sonra banka ile anlaşmanız yoksa 20-30 TL hesap işletim ücreti hesabınızdan otomatik çekilir. Hesabınızda para yoksa para yatırdığınız zaman toplamdan kesilir.

kusura bakma...yani 20 30 lira yı hesapta durması için istiyor...hesap açma ücreti değil...hangi banka daha iyi peki işlemleri hızlı olan

elive

elive

Emekli Yönetici
Türkiye'deki şuan en popüler olan banka Garanti Bankası'dır.
benim TOP 3
1-Garanti
2-Yapı Kredi
3-T.İş Bankası

darülmendep

darülmendep

Üye
Vakıfbanktan 5.25'e açtırmıştım. 1 ay önce. En fazla 5 isterler. Bi de bi 10 lira verirsin hesabın kapanmaması için

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler

Üst Alt