Banka Hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Banka Hesabı
sahibindende birşey satıyorum ve getle satmak istiyorum bunun için banka hesabımı gerek ?
17 yaşında öğrenciyim.
Donanım haberde okumustum galiba yıllık ücret kesmeyen normal bir banka hesabı açmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sahibindende birşey satıyorum ve getle satmak istiyorum bunun için banka hesabımı gerek ?
17 yaşında öğrenciyim.
Donanım haberde okumustum galiba yıllık ücret kesmeyen normal bir banka hesabı açmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
get ile satmak için evet banka hesabı lazım IBAN numarası istiyorlar...
ayrıca şimdi yeni uygulamayla ilanı açabilmek içinde kredi kartı istiyorlar...

2. olarak 17 yaşında hesap açamazsın :)

- - - Eklendi - - -

ilanı açmak ücretsiz... ilanın doğrulugunu isbat için kredi kartı numarası soruyorlar.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
17 yaşında öğrenciyim.
ben 17 yaşında iken banka hesabı açmıştım ama babamla beraber gitmiştim ancak öyle oluyor

pro.engineer

pro.engineer

Üye
peki yıllık kesinti yapmayan bankalar hangileri ? Ben yok diye biliyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ben ziraatden açtım ama 3 aylık 10 tl kesiyor o yüzden tavsiye etmem.Ben mucburum buna o yüzden :) akbank kesinti yapmaz kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt