keano
Üye
Banada Yardim....goruslerinizi Bekliyorum
Eee zamani geldi, bizim emektar Colt'u satip biraz daha eti kemigi dolgun bisey almanin...
ciddi ciddi dusundugum 2 araba var
94model VW Corrado VR6
2.9lt 6 silindir V6
12 valve
190bhp, 245Nm Tork
1200kg, ABS
93-94-95 model Honda Civic VTI Hatchback
1.6lt 4 silindir duz blok,
16valve VTEC, 158bhp, 150Nm Tork,
990kg, ABS ivir zivir var
yaa civic accuk daha ucuz ama corrado guzel ve nadir bi araba.... civic'in yakit ekonomisi v-tec devreye girene kadar cok cok iyi, vtec valveleri acinca arabayi 8000rpm'e kadar cikarabiliyon deli bisey... corrado da ise mukemmel tork var.... son hizi daha yuksek lt'sinden dolayi.... ya nebilim, bu arabalar hakkinda bilgisi olanlar yorum yaparlarsa iyi olur, cok yorum okudum gerci ikiside birbirinden iyi... kafam karisti.. corrado'nun nadirligi cekici geliyo ama...(resimdeki civic'in soba borusu eksozunu gormezlikten gelin, sonradan takilmis)
ciddi ciddi dusundugum 2 araba var
94model VW Corrado VR6
2.9lt 6 silindir V6
12 valve
190bhp, 245Nm Tork
1200kg, ABS
93-94-95 model Honda Civic VTI Hatchback
1.6lt 4 silindir duz blok,
16valve VTEC, 158bhp, 150Nm Tork,
990kg, ABS ivir zivir var
yaa civic accuk daha ucuz ama corrado guzel ve nadir bi araba.... civic'in yakit ekonomisi v-tec devreye girene kadar cok cok iyi, vtec valveleri acinca arabayi 8000rpm'e kadar cikarabiliyon deli bisey... corrado da ise mukemmel tork var.... son hizi daha yuksek lt'sinden dolayi.... ya nebilim, bu arabalar hakkinda bilgisi olanlar yorum yaparlarsa iyi olur, cok yorum okudum gerci ikiside birbirinden iyi... kafam karisti.. corrado'nun nadirligi cekici geliyo ama...(resimdeki civic'in soba borusu eksozunu gormezlikten gelin, sonradan takilmis)