Banada Yardim....goruslerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keano

Üye
    Konu Sahibi
Banada Yardim....goruslerinizi Bekliyorum
Eee zamani geldi, bizim emektar Colt'u satip biraz daha eti kemigi dolgun bisey almanin...

ciddi ciddi dusundugum 2 araba var

94model VW Corrado VR6

2.9lt 6 silindir V6
12 valve
190bhp, 245Nm Tork
1200kg, ABS

93-94-95 model Honda Civic VTI Hatchback

1.6lt 4 silindir duz blok,
16valve VTEC, 158bhp, 150Nm Tork,
990kg, ABS ivir zivir var

yaa civic accuk daha ucuz ama corrado guzel ve nadir bi araba.... civic'in yakit ekonomisi v-tec devreye girene kadar cok cok iyi, vtec valveleri acinca arabayi 8000rpm'e kadar cikarabiliyon deli bisey... corrado da ise mukemmel tork var.... son hizi daha yuksek lt'sinden dolayi.... ya nebilim, bu arabalar hakkinda bilgisi olanlar yorum yaparlarsa iyi olur, cok yorum okudum gerci ikiside birbirinden iyi... kafam karisti.. corrado'nun nadirligi cekici geliyo ama...(resimdeki civic'in soba borusu eksozunu gormezlikten gelin, sonradan takilmis)

darkred

darkred

Üye
bence honda daha iyi.hem istediğin performansı alırsın hemde yakıt açısından daha iyi olur tabi bu benim şahsi fikrim son karar senin kardeş

RockFord Fosgate

Üye
ya keano bak abı ben draglarda corradoyu gordum bu motordan vardı +baya modıfıyelıydı ama hyıc bısey yapamadı yanı bence corrado yolda col yansıtamıyo 190 hpyı!!!kesınlıkle cıvıc dıyorum hem modıfıye seceneklerı neredeyse sınırsız!!!600 hp lere waran motor guclerı elde edılebılıyo!!kessınlıkle cıvıc!!!benden sana tavsıye !!!corradoda cok ıs yok1

barabelli

barabelli

Üye
baba ben honda derım

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Honda derim.

ABC

ABC

Üye
honda

tofy

Üye
honda

barabelli

barabelli

Üye
sekıl acısından da guzel ya ama karar snın bu ıs formdakılerle belırlenemez sen sımdı uyuyamıyosundurda bnde gectm bu yollardan

keano

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 18 2006, 11&#58;02 PM) [post=256001]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sek&#305;l ac&#305;s&#305;ndan da guzel ya ama karar sn&#305;n bu &#305;s formdak&#305;lerle bel&#305;rlenemez sen s&#305;md&#305; uyuyam&#305;yosundurda bnde gectm bu yollardan
[/b][/quote]
hehe uyaymiyom evet ama bu sebebpten diil, yarin bide haftaya sali, carsamba, persembe, cuma sinavlarim var ondan uyuyamiyom bunun icinde uyuyamadigim vakit gelecek..ya forumdakilerin demesiyle araba alicak degilim elbet, sadece yararli yorumu/ o modeller hakkinda bilgisi olan yazsin dedim, bilgi topluyorum yani.. ya rast gelmesi lazim yaa... vti gayet nadir, corrododa nadir, simdilik var bi kac tane satilik VR6, vti teh tuk var. kmsi dusuk olcak, temiz olcak, ama gozlerim ve kulaklarimi actim... hedefe dogru yaklsiyorum.. hangisi bilmiom ama

RockFord Fosgate

Üye
hondadan wazgezmeee&#33;&#33;&#33;corrado yaramaz ben draglarda ızledımm dıyom ya

Quattro

Quattro

Üye
Honda bencede...

keano

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 18 2006, 11&#58;24 PM) [post=256040]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hondadan wazgezmeee&#33;&#33;&#33;corrado yaramaz ben draglarda &#305;zled&#305;mm d&#305;yom ya
[/b][/quote]
ulen ne panik oluyon cat diye yarin almicam herhalde.. heheh

yav ben arabayla tutup drag yapacak degilim, yapicagim en cok modifiyede hafif alasim cant, yeni bujiler, kaybi az olan damardan ileten kablolar, bide filtre.. dahada cok yapamam yani cunku sigorta&#39;ya para yetistiremem, suspansiyon falan param yetmez su ogrenci halimle zaten. ya bak corrado civic&#39;den iyi falan demiyorum, o dragda gorduun eleman beceriksizdir beaa ... corradoyu bi diyete soktunmu hafiflettinmi dana gibi kacar bence...
ya civic&#39;in kalkisi daha hizli ama corrado otobanda siler civic&#39;i... ama civic ekonomi ve performansi birarada getiriyo... iyi yani o, bide kalitesi...

slayer

Üye
aga yollayım sana bi ferrari..... Yok kendi paramla alacam diyosan Civic ...

CannYFoX

Üye
bence honda diğeri nadirse cok kötü parçası falan bulunmaz satarkende elinde kalır..

RockFord Fosgate

Üye
baba corradoyu hafıfletmek daha pahalı olur&#33;&#33;al cıvıc ı bı fıltre bı egzoz bı jant bıde helezon tak tamaammm sadece fıltre bıle yeter sesı muthıs oluyooo

abcde

Üye
kesinlikle honda derim

sebofb090

sebofb090

Üye
honda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...