serihan Üye galaxy S2 bence hem omega ile süper olur rom ile uğraşmak istemiyorum diyorsan 4.1.2 at sonra 4.2.2 çıkar multiwindow filan gelir...
galaxy S2 bence hem omega ile süper olur rom ile uğraşmak istemiyorum diyorsan 4.1.2 at sonra 4.2.2 çıkar multiwindow filan gelir...
Pikkaccu Üye Konu Sahibi blacktalon' Alıntı: Iphone 5 - - - Eklendi - - - Yurt dışından al bi iphone 5 işine bak ben nasipse alacam biseyler bunun gibi Genişletmek için tıkla ... serihan' Alıntı: galaxy S2 bence hem omega ile süper olur rom ile uğraşmak istemiyorum diyorsan 4.1.2 at sonra 4.2.2 çıkar multiwindow filan gelir... Genişletmek için tıkla ... ios çok sıkıcı bi de jailbreak falan uğraşmak istemiyorum. s2 yerine de xperia s tercih ederim
blacktalon' Alıntı: Iphone 5 - - - Eklendi - - - Yurt dışından al bi iphone 5 işine bak ben nasipse alacam biseyler bunun gibi Genişletmek için tıkla ... serihan' Alıntı: galaxy S2 bence hem omega ile süper olur rom ile uğraşmak istemiyorum diyorsan 4.1.2 at sonra 4.2.2 çıkar multiwindow filan gelir... Genişletmek için tıkla ... ios çok sıkıcı bi de jailbreak falan uğraşmak istemiyorum. s2 yerine de xperia s tercih ederim