Telefon Tavsiyesi Bana Telefon Tavsite etcek

Konu Sahibi
General Mobile Discovery iyimi sizce alıyımı ?

LimePie

Üye
s3 alabilirsin eğer bütçeyi zorlarsan lg g2 senin için daha iyi olur sonuçta telefon bu her ay yeni telefon alamazsın almışken iyisi almaya bak

KD1907

Üye
Bencede limepie haklı alıcaksan en iyisini almaya çalış. Bütçeyi biraz zorlayabiliyorsan lg g2 al 3 sene kafan rahat olur. Ama zorlayamam diyosan ya nexus 4 al ya da galaxy s3. Ayrıca Gmd ye de bakabilirsin.

Tepkiler: LimePie
General Mobile Discovery iyimi sizce alıyımı ?
Sakına öyle bir hata yapma başın çok ağrır heleki şarj soketinden.Çok kaliteli bir kasaya sahip olmadığı için yere düştüğü anda biyerinde bir sorun teşkil ediyor yanı 8 ay civarı kullanabilecegin telefon.S3 alabilirsin bütcen yeterliyse.

Fiyatina bakarak oldukca iyi bit cihaz android güncellemesini nereye kadar alir almaz mi ona birşey diyemem ama alirsan dikkat etmen gereken tek sey şarjda iken dokunmayacaksin cihaza malum soket sorun yaratabilir. Ben alali 5 ayi gecti hicbir sorunum olmadi olsa ilk @İhtiyar007 öğrenirdi zaten bence gayet iyi bir cihaz discovery.

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 al. S3'den çok daha iyi performans verir.

Invoke

Üye
Note 2 (üste mi koyayım alta mı bilemedim, tartışılır aslında. G'den iyi demiyorum üstte diye. Olayı farklı bunun+hafızası daha geniş+kalemi var+ekran daha yökkem+bilmembişiler performansı da altta kalmaz. 2.el fiyatı uygun olur sanırım.)
LG Optimus G. (bulabilirsen aradığın fiyata, çünkü nexus 4 daha ucuz diye biliyorum.)
Nexus 4. (optimus g olmazsa bu olabilir)
Xperia SP (Üstekkiler daha iyidir ama onları beğenmezsen...)
Galaxy S3 (Üsttekiler daha iyidir ama özellikle samsung olsun koreli olsun plastik olsun taçviz olsun bizim olsun, diyenler var...)
Diskavri (Boşver beya 400lira ucuz olsun işimizi görsün bu daha iyi amaan...)