"Bana küfür eden Fenerbahçeliler..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
"Bana küfür eden Fenerbahçeliler..."
Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de alınan şampiyonluğun ardından genç savunmacı Semih Kaya, bu sözlerle maç sonuna damgasını vurdu.

Spor Toto Süper Final 6. hafta maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyon olaran Galatasaray'da sevinç doruklara ulaştı.

Kadıköy'de oynanan ve 0-0 beraberlik sonrası Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından sarı kırmızılı ekibin futbolcusu Semih Kaya, mikro blog sitesi twitter üzerinden maç sonunda ilginç sözler sarfetti.

Mikro blog sitesi twitter'daki hesabı üzerinden bir mesaj gönderen genç futbolcu, "Bütün sezon boyunca bana küfür eden Fenerbahçeliler bu kupa size gelsin ;) :):):):)" dedi.

Bu mesajın ardından Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepki gören Semih Kaya, Galatasaraylılar'dan da destek aldı.

xclark

xclark

Üye
:))

HaqperesT

HaqperesT

Üye
tum kufurlere bedel yani

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
kupayı aldık onlar yedıremedei:)

arslansem

arslansem

Üye
Semih ne mi vermiş Galatasaray'a? :) bu sene pek maçlarımızı takip edemediniz sanırım?

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Semih ne mi vermiş Galatasaray'a? :) bu sene pek maçlarımızı takip edemediniz sanırım?

evet pek seyredemedim daha doğrusu özetlerle yetindim ama defansa pek iş düşmediğini biliyorum

turker10

turker10

Üye
aslansın sen en az 15 sene gs ye hizmet et aslanım....:alkis

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Servet ile Gökhanın kaç yıldır yapamadıklarını daha dün gelen Ujfalusi ile Semih yaptı dahası boş.Uzun yıllar hizmet edecek.

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir Bülent Korkmaz doğuyor bence

Türe

Türe

Üye
İyi demiş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt