__xXx__
Üye
sen bu kanıya nereden vardınKim diyor adam olmaz diye senin her parçandan bir adam olur
sen bu kanıya nereden vardınKim diyor adam olmaz diye senin her parçandan bir adam olur
saçmalama adamsın sen..ondan o konuya girmedim bile!!öyle olsun demek benden adam olmaz ha kırıldım resmen paramparça oldum
bazen öyle laflar ediyor ki kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum sanki babam değilde ben 51 yaşındayım diyorum bu arada beni adamdan saydigin için teşekkür ederim ablacansaçmalama adamsın sen..ondan o konuya girmedim bile!!----------Eklendi @ 01:57:39 ---------- Yazıldı @ 01:57:06 ----------tarzı komik sadece..onu dedim!!
ne demek ablacım..bu arada sen bide babamın yaptıklarını bilsen..annemden sıra gelmiyorkibazen öyle laflar ediyor ki kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum sanki babam değilde ben 51 yaşındayım diyorum bu arada beni adamdan saydigin için teşekkür ederim ablacan

Son dakika haberi sunulurken gözlerini ekrana diken babamın yorumu ''Gız (spiker) babayiğidimiş maaşallah!''
bi kere babamı motoruma bindirmiştim yavaş sürüyordum azıcık gaza bas lan bu ne deden bile daha hızlı kullanır bunu dedi dediğini yaptım evde indikten sonra yerden sopa alıp beni kovalarken arkamdan bağırıyordu lan i.ne beni bu genç yaşımda öldürcen miayy kurban olurum ablam sanaaa..babamı annemi kardeşlerimi zaten her an özlüyorum ama motor bi anlık özlem di
aman abla kurban olma sonra kime ablacan diyeceğim benayy kurban olurum ablam sanaaa..
tamam tamam bırakmam ben seni bensiz ablammaman abla kurban olma sonra kime ablacan diyeceğim ben
İSAevet adı değişti..yanlışmış.moderatör ööle dedi!