Bana kendini anlat !

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kendimle ilgili birkaç şey daha yazmak istiyorum.Fazla cana yakınım sanırım ve bu sorun olmaya başlıyor.hayatıma aldığım insanlar bunu suistimal edebiliyor..Hayır diyemiyorum. :D Ani çıkışlar yapabiliyorum.Aşırı sinirliim ama çok kısa sürüyor..şimdilik bu kadar :D

----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:21:38 ----------

görmüyor olabilir canım ya.germe ortalığı gece gece :)
tamam problem yok konuştuk biz abimle ;)

Yukarıda yazdıkların çok doğru aynen katılıyorum insanlara çok fazla yüz vermiceksin sonra cılkını çıkarıyorlar mesafeni koruyacaksın he bu herkes için geçerli değil tabiki ama genel için geçerli...
bir söz var bilmiyorum kaç kişiye uyuyor ''Korkulmak sevilmekten iyidir çünkü korkulan insan saygı görür sevilen insan lakayıklık''

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
haklısın vallahi :)

__xXx__

__xXx__

Üye
tamam problem yok konuştuk biz abimle ;)Yukarıda yazdıkların çok doğru aynen katılıyorum insanlara çok fazla yüz vermiceksin sonra cılkını çıkarıyorlar mesafeni koruyacaksın he bu herkes için geçerli değil tabiki ama genel için geçerli...bir söz var bilmiyorum kaç kişiye uyuyor ''Korkulmak sevilmekten iyidir çünkü korkulan insan saygı görür sevilen insan lakayıklık''
kardeş korkulan olmak da fazla iyi değil insanlar dışlıyor ben de bazen kızdığım zaman insanlara yiyecek gibi mi bakıyorum bilmiyorum ama sınıfımda kendim gibi iki kişi hariç kimse benle konuşmuyor zamanında korkulan kişi olmak istediğim için

pelın_

kendını bı halt zanneden insanlardan nefret ediyorum ve susmak için kendımı zor tutuyorum

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve Masha
technoshark

technoshark

Üye
neden duygusal olasın ki :)

pelın_

öleyim öle ota ... ağlıyorum yahu
çok fenayın ne sulu gözlü bişeym ben

enginzz

enginzz

Üye
kendımle yuzlessem ne olacak kı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
komik oluyo.en azindan benim icin öle :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
öleyim öle ota ... ağlıyorum yahu çok fenayın ne sulu gözlü bişeym ben
sorma ablam sen gene bayansın ama ya ben :ehe :d: İstem dışı geliyo gözyaşı :ehe bu yüzden futboldan nefret ediyorum :ehe :d:

• Beğen
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Bildiğin şizofren işte. Kendimi tanıyamıyorumki buraya yazayım. Ama başka türlüde yaşanmıyorki bu hayatta. Hep mi acı, hep mi gam keder? Düşündükçe herşeyi bir noktadan sonra düşünemez oluyorsun şekil a.

• Beğen

pelın_

kafam karmamarısık
sölemeseydım dıyorum bazen söledıgım seylerı pisman oluyorum
sonr abakıyorum ıyı olmus dıyorum kendımı çözemedım bu aralar

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Annemin benim için bir tespiti vardı bu gün!!
Bu kızda soba borusu gibi inat damarı var ! :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_
__xXx__

__xXx__

Üye
babam benim ne olduğumu kısa ve öz şekilde anlatıyor kardan adam olur senden olmaz

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
babanı sevdim şimdi!! :kop:

pelın_

çok yakın bı arkadaşım bana kızım sen manyakmısın dıyo sanırım öleyım

Üst Alt