Bana kendini anlat !

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kaç sayfa olmuş öyle az yazın yaw yetişemiyom zaten mobildeyim :ağlarım:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Uuu kac sayfa olmus:) ben demistim bu konu tutar diye :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Aha esra kısmet çıktı galiba. Ben bu soruyu pek tanışma amaçlı anlamadım bak. arkadaşım kendini tanıt önce olurmu ole hemen yeni uye ol kızımıza asıl ayıp ya dimi:ehe
asılamaz arkadaşım merak etmeyin :D
o sadece şansını deniyo..

----------Eklendi @ 00:40:09 ---------- Yazıldı @ 00:38:07 ----------

neyse konumuza dönelim..yeni bişey daha ekleyim kendimle ilgili..esra=nazlı :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cezzbedici2 - Part3 Maziden Kareler

Eskiden gökyüzünü uçurtmalar zaptederdi.. Her yerde çocuk sesleri her sokakta ayrı bir oyun oynanırdı.. Bir zamanlar sokaklar oyunların esas yeriydi şimdi ise bilgisayar denilen elektronik parçaların içinde oynanıyor.. Bundan 5-6 yıl önce bir çocuğa annesi hadi git oyun oyna dediğinde erkek çocukları ya top oynar ya cilli ya gazoz kapağı kız çocukları seksek oynar ip atlardı.. Şimdiki anneler git oyun oyna dediklerinde erkek çocukları counter-half life ki onlar bile eskidi facebook twitter kız çocukları da aynı...

Bizim çocukluk kültürümüzün esamesi bile okunmuyor artık ki isimler bile yabancılaştı çocuklar sokaklardan çekildi o kan ter içinde tozun toprağın arasında yaşanan heyecanlar şimdilerde bir ekran bir kulaklık fare ve klavye bir araya geldiğinde daha fazlası ile yaşanıyor.. Ama bir şey eksik! Duygu nerede?

Herşeyin ortak yaşandığı bir dönem geldi...

Küçük bir cocukken en sevdiğim şey arka balkondaki arkadaşımın uçurtması ile kendi uçurtmamı yarıştırmaktı hatta bazen sokaktaki diğerlerini heycanlandırmak için ikimizde uçurtlamalarımızı birbirine dolandırıp düşürüyorduk o panayır günlerini özlüyorum.. Gökyüzündeki uçurtmaları her gün sayardım hiç unutmam bir keresinde bursa semalarında 200 küsürünü saymıştım.. Hatta hangisinin hangi evden uçurulduğunu bile biliyordum.
Şimdimi? Gökyüzü sadece kuşlara ve uçaklara kaldı ...Geçmişte kalan çok farklı ve güzel hatıralardı bunlar..

Sokak sokak gazoz kapağı toplardık başımızı bu metal parçaları için çok zaman belaya çok sokmuşuzdur..

Teknolojinin olmadığı bir nesil :)
Teknolojinin içine doğan bir nesil...
nerdeeen nereye....

Böyle bir çocukluk dönemi benim hayalgücümün çok fazla olmasınada sebep olmuştur. Bir zamanlar hayal kurmayı çok seviyordum o kadarki kafamda bir şehri baştan sona tasarladığım olurdu her gün yatarken kaldığım yerden devam ediyordum gereksiz gibi görünebilir ama facebook'un internetin olmadığı bir zamanda bu hayal dünyası benim internetimdi.. Aynı şimdiki gibi sınır yoktu Her şey benim elimde istediğin yere git istediğin şeyi yap. Düşüncelerinin gittiği her yere gidebilirsin :) seviyordum bu tıpkı kendi şehrimi yaratmak gibi bir şeydi her şeyin uç sınırlarda olduğu bir dünya..

Kurban bayramlarında arsalarda koyun otlattığımız günler vardı be! Şimdi arsa kalmadı arsa, çocuk istese bile zaten oynayacak yer yok...

Gel zaman git zaman bu hayatta herşeye ayak uyduruluyor bizlerde kılıf değiştirdik tabi... Bu değişimin bir parçası olduk öylede olmak zorunda zaten..
İzlediğim her filmden etkilenirdim başrolunda Jim Carry nin olduğu maske filminin o kadar etkisinde kalmıştım ki sınıf arkadaşlarımla Maske yapmaya bile çalışmıştık :D

Malzemeler : Tahta-Çivi-Çekiç-yeşil boya - Zımpara vs =) Ah küçüklüğün o saf doğasının güzelliği :)
Jurassic parkı izledikten sonra gördüğüm her kertenkeleyi dinozor zannediyordum bir keresinde köyde gördüğüm bir yeşilbaşı tronozor sanmış ve eve soluk soluğa gelmiş halama ''hala orda dinozor var beni yemek istiyor'' demişim :kop:
aaaaaay allahım be :)

yazın bazı geceler çatıda yatar yıldızları izlerdim ve ordaki bi yıldızdanda gece çatısında yatan birinin bizim dünyamıza bakıp aynı bizim sorduğumuz soruyu aklından geçirdiğini hayal ederdim acaba orda hayat varmı :) tabi o da bizi miyonlarca yıldızdan sadece biri olarak görüyordu...
Küçüklük anlatmakla bitermi? :)

Şimdi noldu? Hayaller gitti idealler geldi.......

Devamı gelecek...

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D emeğine sağlık ne diyim :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kısa ve öz diyor

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
o benim yaptığım yorum için söyledi :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben yanlış anladım

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
özür dilerim kusura bakmayın o zaman :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ki bunu ilk kez yapmıyorsunuz önceki sayfalarda yazdığım yazımın hemen arkasından sizin ve bir iki kişinin yaptığı yorumları görünce çok şaşırdım ama ses etmedim siz yazılarımı ne şekilde okuyorsunuz anlam veremiyorum :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
kendimle ilgili birkaç şey daha yazmak istiyorum.Fazla cana yakınım sanırım ve bu sorun olmaya başlıyor.hayatıma aldığım insanlar bunu suistimal edebiliyor..Hayır diyemiyorum. :D Ani çıkışlar yapabiliyorum.Aşırı sinirliim ama çok kısa sürüyor..şimdilik bu kadar :D

----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:21:38 ----------

ki bunu ilk kez yapmıyorsunuz önceki sayfalarda yazdığım yazımın hemen arkasından sizin ve bir iki kişinin yaptığı yorumları görünce çok şaşırdım ama ses etmedim siz yazılarımı ne şekilde okuyorsunuz anlam veremiyorum :)
görmüyor olabilir canım ya.germe ortalığı gece gece :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Üst Alt