esra döver bak seniHızlıca bi sayfaları gezdimde. Kadınlar hamamına dönmüş bu konuyada bi altın gününe.

neden döveyim tuğ?öyle bir izlenimmi bıraktım ben sizde yahu?esra döver bak seni![]()
ya esra şakayada gelmiyorsun Valla o kadar ciddimi görünüyorum anlamadımkiteşekkürler yorumun için..----------Eklendi @ 19:53:24 ---------- Yazıldı @ 19:52:45 ----------neden döveyim tuğ?öyle bir izlenimmi bıraktım ben sizde yahu?
Ya aslında evet esra bende de öyle bir izlenim bıraktın. Ya avatara bi bak tamam güzel çıkmışın ama orada ince bir ayrıntı var dikkatimi çeken. Elin belinde. Kadınlar elini beline hangi durumlarda koyar sen biliyon. Kavgaya hazır gibisinteşekkürler yorumun için..
----------Eklendi @ 19:53:24 ---------- Yazıldı @ 19:52:45 ----------
neden döveyim tuğ?öyle bir izlenimmi bıraktım ben sizde yahu?
Affına sığınarak yazdım he.tamam özür dilerim o zamanesra seyhan =şakadan anlamaz,sinirli..

esra seyhan =şakadan anlamaz,sinirli..

düzgün konuşalımyav tam yazıcaktım misafirler geldi atmosferimin içine ettiler![]()

bana diyen benden beter bayan terbiye hoooyt kenar .d
düzgün konuşalım![]()

kendınl eyuzles yanı sunu severım bunu yaparım anlat ısteYAW Arkadaşlar konu ne ban annamadım wallaaaa![]()
bak ya şitt ot falan olmuyo amahızı severim yavaş olmaktan sıkılırım kızlar benden nefret eder varlıkları da yoklukları da ilgilendirmez beni bi de ara sıra uçuş moduna geçmeyi severim bir tutam ot herşeyi unutturur![]()