Bana kendini anlat !

pasha05

Üye
Hayatın gercek yuzunu 16 yasında tanımıs,o yasından sonra sadece 1kısı ıcın yasamıs,o 1 kısı ıcın cogu seyden vazgecmıs ama yınede o kısıyı dahı mutlu edememıs,3sene once hayatının hatasını yapmıs,2sene once dunyanın en buyuk mutlulugunu yasamıs,sımdı hayatını ona adamıs,onun mutlulugu ıcın cogu seye katlanan,bazen kendınden ödün veren,ugurlarında cogu seyden vazgecmeme ragmen mutlu edemedım ınsanlar toplulugu ıcerısınde,ama yınede ayakta olan,sureklı kendnı gelıstıren,arastıran,dunya ya bır ız bırakmadan dunyadan ayrılmak ıstemeyen,26 yasında bırısı...Yazdım,vazgectım ıcımde kalsın dedım,sonra yıne yazdım,kalsın artık...

Tepkiler: vapur dumanı
    Konu Sahibi
hmmm oldukça etkileyiciydi.teşekkürler..

pelın_

bunalım agircem he şimdi yıne

Bende yazsam mı ki

Yanlız kalmaktan nefret edip, evde kimse olmadan tek başına senelerce evde durabilmek çok enteresan

bunalım agircem he şimdi yıne

girme ablam girme
yahu sen bizim okula gelsene abla yaaa bizim örtmenler çok yaşlı bazen okula değil de huzurevine gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi..

Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_
öhöm öhöm.. başlıyorum
1)adım volkan profilde yazdığı gibi..
2)bi karar almakta çok zorlanırım sonucu iyi olsada
3)içine kapanık bir yapıya sahibim ama adım gibi de aniden sert çıkışlarım olabilir ki bunun yüzüne 7 kız arkadaşımdan oldum
4)birden fazla şeyle ilgilenmeyi yada birden fazla şeyi düşünmeye çalışırım diyecem ama kendimi buna zorlamasamda yine oluyo
5)sürekli yaptığım şeyden sılırım..
6)yeni birileriyle tanışmak beni heyecanlandırır
7)yaptığım herhangi bir sproun içinde aktif olan bir kız olsun isterim (nedenini bilmiyorum )
8)nasıl bir huy ise araba plakalarındaki rakamları okuyup onları herhangi bir sayıya bölmeyi seviyorum.. bu huyumdan vazgeçemiyorum
9)Ev telefonu arandığı zaman 1 saat bile çalsa yanımda yine de bakmam
10)cebimde para olmayınca çarşıya çıkmayı yada herhangi bir dükkana girmeyi sevmem
11)dünyayı verseler bir kızla alışverişe çıkmam!!
bu kadar galiba ama içimden bir ses daha var diyo onları da aklıma gelince artıkın

Konu Sahibi

girme ablam girme
yahu sen bizim okula gelsene abla yaaa bizim örtmenler çok yaşlı bazen okula değil de huzurevine gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi..
ayyy çok güldümmm yaaa.huzur eviii öölemi..allahta seni güldürsün canım yaaa valla...

----------Eklendi @ 22:25:00 ---------- Yazıldı @ 22:22:51 ----------

tebrik ediyorum..kızla alışveriş konusunda haklısın.hafta sonu koskoca alışveriş merkezini gezip 1 parça alamayan bir varlık olarak sana hakveriyorum

----------Eklendi @ 22:26:49 ---------- Yazıldı @ 22:25:00 ----------

Yanlız kalmaktan nefret edip, evde kimse olmadan tek başına senelerce evde durabilmek çok enteresan
hayatında bir erkeğin olmama ihtimali onu korkutuyor ama sürekli evde kendiyle kalmak.aile baskısından,baskı demeyelimde saltanatından uzak kalmak istiyor.Klasik ergen tribi işte

Tepkiler: pelın_ ve By_Casparov

pelın_

pislık benı tanımasan bilmiyod ıycemde ergen dedı ya aşkolsun esra konuyu terkediyorum

Ne güzel işte abla ne kızlar var kendini alışverişe kaptırıp ne bulduysa alıp kucağında taşıdığı şeylerden önünü görmeyen sonrada artık Allah çıkarıyo işte karşıma önünü görmeyip gelip bana çarpan sonrada oha oha önüne baksana be diye üste çıkmaya çalışan...

Birkaç ufak tefek ayrıntı dışında tam beni anlatıyorsun....

Konu Sahibi
çok iyi yaaaa.valla.iyiki burdasın ablacım.keyfimi yerine getirdin valla.sağol çok

----------Eklendi @ 22:33:15 ---------- Yazıldı @ 22:32:24 ----------

pislık benı tanımasan bilmiyod ıycemde ergen dedı ya aşkolsun esra konuyu terkediyorum
takılıyorum bebeğim.sen beni terkedemezsin ama :P

Konu Sahibi
Birkaç ufak tefek ayrıntı dışında tam beni anlatıyorsun....
herkezde vardır biraz.belkide hepsinin toplamı bizi oluşturuyordur ne dersin.bizim aklımıza gelmeyeni başkası yazmıştır ve evet bu benim aklıma nasıl gelmedi diyoruzdur..en azından ben ööle diyorum

----------Eklendi @ 22:35:11 ---------- Yazıldı @ 22:34:34 ----------

Olağanüstü mü
evet ne var bunda farklı bi espri anlayışın var

Farklı bi espri anlayışı mi

Kendinizle yüzleşin diyorsun.. kendinle yüzleştiriyorsun (: