vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende üşenirdim bi gün işim yoktu sıkıntıdan yazıverdimya anlatıyım dıcem ama uşenyom
aslında bakmayın bende bunları kolay kolay itiraf edemem ama bu forumda bu güne kadar hiç yalan söylemedim ve hiç olmadığım gibi davranmadım.bence hakediyor....Her insan kendisiyle yüzleşecek cesarete sahip değildir.
öncelikle çok teşekkür ederim ve bayıldım yazına cidden.Çok güldüm..İcatlarından ötürüde seni tebrik etmeden geçemiycem ama bu kadarla kalmamalı bence devamını bekliyoruzDeğişken bir kişiliğim vardır sanırım burcumdan ötürü.. aynı anda 5 ayrı konuyu birden düşünebilirim bu da konsantrasyon sorunumun en önde gelen sebebi.. GevezeyimdirŞıpsevdi bir insanım çok kolay aşık olur çok zor bırakırım bu yüzdende çok üzülürüm.. Beni çözebilen sayılı kişi vardır diğer insanlar yaptığım işlere akıl sır erdiremezler ya da s*alak olduğumu düşünürler.. Üretken biriyim aklımda sürekli bir proje vardır zaman öldürmek için herşeyi yapabilirim (ısıtıcısı bozulan saç kurutma makinesinin fanını söküp ona özel bir kap yapıp pc min şarj aleti sayesinde çalıştırarak serinlemek gibi.. ) daha çok şey varda onlarda bana kalsın onların haricinde bu kadar geldi aklıma kendimi rahatlamış hissettim nedense arada yüzleşiyim bari kendimle
tabiki var hatta inkar ettiklerim bile ama kendime itiraf edersem söz burdada yazarımMuhakka seninde sakladığın bazı gerçeklerin vardır. Aynaya baktığında kendinden bile sakladığın, kimsenin bilmemesi gerek gerçekler mutlaka vardır.
topuklu ayakkabı merakın düşündüğüm yerdenmi geliyor tatlım?hımm
başlıyrum
adım pelin herkes bılıyo sanırım 22 yaşındayım yanlız kalmaktan nefret ederim...
sıcak kanlıyıdır öle herkese güvenme gibi lanet bi huyum vardır.Hayır demiyi pek beceremiyorum sanırım zaten ne geliyosa başıma bundan dolayı geiliyo
Çok çabuk ağlarım hatta sinirlendigimde vurup kıranlardan diyilde oturum ağlayanlardanım
herkes bende dahil bu huyumdan efret ederım
Evcimen bi yapım var ewde kimse olmasın tek başım kalıyım senelerce cıkmaya bilirim
Aslında çok sakin olmamakla beraber çok sinirlide diyılımdırorta şeker diyelım
kin tutmam affetmeyı severım...
alışveriş yapmaktan nefret ederim topuklu ayakkabı harıç tabi
bukadar şimdılık
bence yaz iyi geliyo...bnde mi yazsam ki?
bi arkadaşın az önce dediği gibi cesaret ister...Ben cesaret edemedim çok mu çamurum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?