Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana göre laptop var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92
Üye
Konu Sahibi
Bana göre laptop var mı?
Beyler 2500 'ye kadar bi laptop önerir misiniz oyun için?
i7 şart mı sizce uzun süreli kullanmayı düşünüyorum
ugur1000
Üye
monsterlere bak adamlar sırf oyun için laptop üretiyo
tguzel7
Üye
sen zaten o bütçeyle on numara bi pc alırsın sorman hata
ANIL
Admin
i7 oyun için kesinlikle şart değil. i5 şuan yeterli. Fakat bütçen iyi i7 daha uygun olur. 2630qm işlemcili modellere bakma ama.
Şuan en iyi ekran kartı bu modelde. Bu i5 modeli, bir de i7 olanı var ona bakabilirsin.
Aslında doğru.16GB 1333MHz ram yerine 8GB 1600MHz ram koysalar ve biraz daha ucuz olsa çok daha iyi olur.
GTX670 ve GTX660 arasında %10 gibi bir fark var.Tabi Lenovo F/P ürünü olmasına rağmen bütçe yeterse en iyisini almak gereklidir.
Lenovo'nun FHD'li modeli Türkiye'ye gelecek.Eğer uygun bir fiyat ile gelirse ve ısınma sorununa ( Hard diskle ilgili ) çare bulunursa en iyi F/P ürünü olur.
Dandanakan ben sana monster'ı öneririm.17.3" HD Mat ekran - GTX670 - 120GB SSD . Fiyatına göre uygun.Yaklaşık 1 ay sonra teslim.Eğer ön siparişi kaçırmazsan.
Şimdiden hayırlı olsun.
Not : Eğer beğenmezsen MSI GE70 - GE60 da önerebilirim.
Not 2 : Eğer bu model pahalı gelirse 300 TL daha ucuza 15.6" ekranlı aynı özelliklerde bir modeli daha vardı.Onu öneririm.
Jomolocco
Üye
Oyun bilgisayarları odun gibi oluyor
Gt 650 m su an ve ileri 3 yıl icin ful grafik acıcak seviyede
Cod 8 battlefield 3 ful grafik oynuyorum.
mrt-06
Üye
bence i5 gayet yeterli samsunga toshiba lenovaya bak.