ardacumhur
Üye
android kendi zevklerinize gore kisisellestirebileceginiz ozellikler kazandirabileceginiz dosya yoneticisi olan her turlu video formatini rahatlikla seyredebileceginiz oyun ve uygulama bollugu ile aradiginiz her turlu uygulama ve oyunlari bulabileceğiniz gelistiricilerin surekli destegi ile marketi buyuyen isletim sistemidir onun için lg g2 gibi bir canavarı windowsphone'larla kıyaslamak altınla bakırı kıyaslamak gibidir bence
o zamanlar nokia'nin altin devriydi ama o devir bitti2006 yılında symbian işletim sistemini özetlediniz
o zamanlar nokia'nin altin devriydi ama o devir bitti
nokia symbian isletim sistemini kullanirken dunyada bi numaraydi elinde altin degerinde oturmus bir isletim sistemi vardi buyuklugune guvendi symbiani gelistirebilirdi alt yapisi saglamdi buyuk bir musteri potansiyeli vardi ama gelistirmedi hep boyle gidecek zanneti taaki ios ile android cikana kadar nokia'nin eline bir firsat gecti meego isletim sistemi nokia n9 muhtesem bir telefondu ama nokia bu firsatida degerlendirmedi meego'ya kazik atip windows isletim sistemine gecti sonra neoldu telefon bolumunu microsofta satti yani nokia'yi iyice bitirdiler ayrica android isletim sistemin bitecegine asla ihtimal vermiyorum ardacumhur bey saygilarimlaBu da demek oluyor ki her kral bir gün ölecek
Zamanında symbian için söylenenler şimdi android için söyleniyorsa durup bir üdşünmek gerekir
samsung,note ve galaxy serileriyle parsayi toplarken android ve google'u birakacagini zannetmiyorum.samsung ilelebet Google ile çalışacak değil. Pastanın neredeyse tamamı samsunga ait, diğerleri eziliyor. Nexus cihazlar da arada kaynıyor ya ona yanarım
samsung,note ve galaxy serileriyle parsayi toplarken android ve google'u birakacagini zannetmiyorum.
nokia symbian isletim sistemini kullanirken dunyada bi numaraydi elinde altin degerinde oturmus bir isletim sistemi vardi buyuklugune guvendi symbiani gelistirebilirdi alt yapisi saglamdi buyuk bir musteri potansiyeli vardi ama gelistirmedi hep boyle gidecek zanneti taaki ios ile android cikana kadar nokia'nin eline bir firsat gecti meego isletim sistemi nokia n9 muhtesem bir telefondu ama nokia bu firsatida degerlendirmedi meego'ya kazik atip windows isletim sistemine gecti sonra neoldu telefon bolumunu microsofta satti yani nokia'yi iyice bitirdiler ayrica android isletim sistemin bitecegine asla ihtimal vermiyorum ardacumhur bey saygilarimla
bulalim ardacumhur bey 1.kirmizi yazida duşuncem ayni 2.ci kirmizi yaziya gelince android google'un gözbebeği ve surekli yeni versiyonlar yukseltilerek android isletim sistemindeki hatalari minimuma indirmek icin surekli calisma halinde (v4.3 v.4.4 kitkat ve v.5) olmalari ve oyun ve uygulama geliştiricilerin android'e tam desteği google'un android konusunda hassas olduğunun kanitidir.(nokia symbianda google'un yaptiginin yarısı kadar ilgilenmedi)bilmukabele oktay bey
Kırmızı yazılar arasındaki farkları bulalım
EvetWindows Phone kullandınız mı?
s3 ve kasmamak... Şakanın da sınırı var arkadaşlar..
Biz hep buradaydık, siz gelmiş olmayasınız?wp fanlari basmis burayi yok s3 kasiyor yok g2 siradan falan
Bizde burdaydik hep. Allah askina bilmeden konusanlara bi bakarmisiniz?Biz hep buradaydık, siz gelmiş olmayasınız?
Bizde buradaydık hep. Allah aşkına bilmeden konuşanlara bi bakar mısınız?
yüklenmeyin bu kadar yazıkbilmukabele oktay bey
Kırmızı yazılar arasındaki farkları bulalım
android kendi zevklerinize gore kisisellestirebileceginiz ozellikler kazandirabileceginiz dosya yoneticisi olan her turlu video formatini rahatlikla seyredebileceginiz oyun ve uygulama bollugu ile aradiginiz her turlu uygulama ve oyunlari bulabileceğiniz gelistiricilerin surekli destegi ile marketi buyuyen isletim sistemidir onun için lg g2 gibi bir canavarı windowsphone'larla kıyaslamak altınla bakırı kıyaslamak gibidir bence
katılıyorum kağıt üzerinde olaya bakmamak gerekir kağıt üzerinde bakarsak galaxy wonder iphone 4 ten üstün gözüküyo ama iphone 4 wonderı katlar bölerbuna rağmen Lumia920. Yaptığınız saçma sapan karşılaştırma sitesine hala bakanlar var mı diye duşunuyordum demek ki varmış. Sizin orada gorduğunuz sebepler Android&Android karşılaştırmasında geçerli olabilir. Ama bşr Windows Phone veya İos cihazı karşılaştırıyorsanız oradaki sebepler çopten ibaret. Oncelikle daha buyuk ekran hiç bir zaman bir telefon için artı ozellik değildir bu kullanıcıya bağlı bir olay. Daha guçlu işlemci ve daha buyuk ram de Android işletim sisteminin "normal" çalışması için kullanılmak zorunda fakat o donanımlara rağmen yine de windows phone ve ios stabilliğine erişemez. Ayrıca o site bilmiyor olabilir ama buradaki herkes çok iyi bilir ki Lumia920'de FM Radyo"VAR" Kamera konusunda ise işin MP ile bitmediğini artık bilmeyen kalmamıştır. Daha da uzatmak istemiyorum Lumia1020'me inceleme hazırlamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?