Bizim değil veliler kabul etmedi
amaan son senem zaten siz kendinizi düşünün:PYa bende kabul etmiyorum önceki velilerin seçimlerinin kahrını ben mi çekcem ??
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yok olum çok iyi oluyor lan yimiyorum içmiyorum gömlek alıyorum.eskiden 1 tane vardı simdi 7-8 tane
dahada yetmiyo
Ama çok iyi oluyo lan harbiVerdiğin morali seveyim !!!!!!

Ama çok iyi oluyo lan harbi![]()
Nerde ucuz gömlek var öğreniyosun![]()
Geçen 5 liraya gömlek buldum sezon sonu diye adam elinden çıkarmak icin satiyodu ankara metro altinda![]()
Bana uyan bir tane vardı bi tane aldm yemek parami ona vermistim![]()
Şort atlet yasakBizde lakos filanda oluyormuş kot pantolon filan. Yapacam bişeyler
bırak hep ayni şeyi giymeyi kokmuyormu arkadaş o ya

Şort atlet yasak![]()
Çoğu okul normal tshirte bile birsey demiyor![]()
Ama şöyle bir seyde var çocukda para var her tenefus bir seyler yiyor ama üstündeki altımdakini 1 hafta giyiyorbırak hep ayni şeyi giymeyi kokmuyormu arkadaş o ya
![]()
2 okul değistirdim ikisindede böyle maddi durumu kötü olan birisi 3-5 kisidir onlarda göze batmaz![]()
Tavsiye : yemeyin içmeyin bir şeyler alın üstünüze başınıza![]()
bazen yemediğim oluyor bazen kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum 
eşofmanla git![]()
vattt? 5 liraya gömlek mi?o değilde ben mezun olucam bizim lise anadolu olacakAma çok iyi oluyo lan harbi
Nerde ucuz gömlek var öğreniyosun
Geçen 5 liraya gömlek buldum sezon sonu diye adam elinden çıkarmak icin satiyodu ankara metro altinda
Bana uyan bir tane vardı bi tane aldm yemek parami ona vermistim![]()
bizi anadolu olarak gösterselerdi barivattt? 5 liraya gömlek mi?o değilde ben mezun olucam bizim lise anadolu olacakbizi anadolu olarak gösterselerdi bari