Bana bir şeyler söyle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Bana bir şeyler söyle
Neşemiz yükselirken göklere kanat kanat
Bana bir şeyler söyle bana bir şeyler anlat
Sessizliğe sesinin tatlı ahengini kat

Bırak yansın ellerin avuçlarımda bir an
Sende bu hisle tutuş sende bu arzuyla yan
Uykuya dalar gibi yanı başıma uzan

Rüzgar ıslıklarını boşluklara savursun
Saatler zamanın akışını vursun
Çiçekli dallar gibi başın göğsümde dursun

Bırak yansın ellerin avuçlarımda bir an
Sende bu hisle tutuş sende bu arzuyla yan
Uykuya dalar gibi yanı başıma uzan

Ferdi TAYFUR

POWER

POWER

Üye
ooo gece gece damara bağlanmışsın :)
Söz verdim kendime içimdeki hüznümü tekrar dışarı çıkarmayacam. Unutacam seni ne pahasına olursa olsun! Konunu vefasız birine seslenme için kullandım lovestar mazur gör :)

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
ne demek adminim benimde sesleneceğim haykıracağım bir vefasız var ama senin gibi hüznümü içime gömdüm bende...:(

POWER

POWER

Üye
Üzülme demiyecem çünkü biliyorum ne desem boş , ağla diyecem ama ne malum rahatlıyacağın ? yazık o gözyaşlarına en iyisi sen seni sev ,seni sevenler seni sevmiyorsa :) ve bırak bir gün seni gerçekten sevebileck kişi karşına çıksın :)

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
her gelen sevgi vaatleriyle çıkmıyormu karşımıza zaten.sorun bu değil adminim.ben sevip sevilirken yalnızım.yani sevildiğim halde bile aşkın benden yana olduğu durumlarda bile bu böyle olmak zorunda.öyle karmaşık bi durum ki bu hani insan sadece hayallerini kontrol edebilir ya rüyalarını değil.benim hayal ettiklerimde rüyama kadar gelebiliyor ama orda kalıyor işte...

POWER

POWER

Üye
Benimde başıma geldi bu :) İki aşıktık biz hem delilercesine ona mawişim diyordum onu çook seviyordum o da beni :) Neden mawi yazıyorum sanıyorsun :)
Ama olmadı mantık kopardı ,uzaklar kopardı şimdi ise beni çok seven(aşk değil) biriyle sözlüyüm ve çok mutluyum :)

POWER

POWER

Üye
artık uyku vakti iyi geceler arkadaşım :)

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Allah daim etsin mutluluğunuzu adminim.evet mavi yazıyormuşsun dikkatimi çekmemişti hiç.ama böyle unutamazki insan adminim tabi unutmak istemiyosan ayrı. flood yapmışın adminim.sanada iyi geceler.bir iki şarkı daha dinleyim uyurum bende.nöbet var 24 saat bu melankoli iyi değil...

POWER

POWER

Üye
Aşk öylesine güzel bir duyguki unutmak istemiyorum :)
Bir laf vardır aşka dair
"Aşkı satın alamazsın ama bedelini ödersin!"

işte bende bedelini ödüyorum.
acıyormu? Evet acıyor hemde ne biçim! aşk bu acıtmazmı? Kanatmaz mı sanırsın gece gece yüreğimi ! sızlatmaz mı sanırsın ! ama vatan borcu gibidir bu ÖDENİR!

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok güzel bir duygu.Silgisiz yazı yazmak gibi...Alabildiğine özgür hissediyor insan.Ama bu sınırsız özgürlük bir çok hatayı aldanmışlığı hayal kırıklığını getiriyor beraberinde.Ama bu gönüllü mahkumluk güzel yinede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt