Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi bana bıdık demeyin arkadaşlar artık bana bıdık demenizi istemiyorum bana bıdık demeyin artık.
Anıl Umut Emekli Yönetici niye len ne güzel bana deseler keşke(aman aman sakın ha..) alınma olm seviyolar seni
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi demeyin artık --------------- Ekleme --------------- GRafix' Alıntı: tmm demeyelım ozaman Bıdık Genişletmek için tıkla ...
demeyin artık --------------- Ekleme --------------- GRafix' Alıntı: tmm demeyelım ozaman Bıdık Genişletmek için tıkla ...
Salihyet Üye Erkekler diince bıdık , beyimiz rahatsız olmuş Bi istekte bulunacaksan , gel msnde sorularımı cevapla..
Erkekler diince bıdık , beyimiz rahatsız olmuş Bi istekte bulunacaksan , gel msnde sorularımı cevapla..
jöly Üye ben Fatih'i sevdiğim için ona "bıdık" diyordum...ama bazı erkek üyelerimiz belki de dalga geçme niyetiyle bu şekilde söyleyip Fatih'in gururunu kırmış olabilir...bundan sonra Fatih'e kimse bıdık demesin o zaman...
ben Fatih'i sevdiğim için ona "bıdık" diyordum...ama bazı erkek üyelerimiz belki de dalga geçme niyetiyle bu şekilde söyleyip Fatih'in gururunu kırmış olabilir...bundan sonra Fatih'e kimse bıdık demesin o zaman...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi siz olayı çok abarttınız sadece kızlar diyodu şimdide erkekler başladı yakında adminler bile der yada bıdık rütbesi konulur bana bıdık demek isteyenler desin(ama erkekler hariç)
siz olayı çok abarttınız sadece kızlar diyodu şimdide erkekler başladı yakında adminler bile der yada bıdık rütbesi konulur bana bıdık demek isteyenler desin(ama erkekler hariç)
Salihyet Üye prettygirl' Alıntı: bebeiimm sen kimlere diyosun bakim onu Genişletmek için tıkla ... kime diorm ya , hiç , hiç kimseye xkadir61' Alıntı: Bıdık Genişletmek için tıkla ... güzel cvp
prettygirl' Alıntı: bebeiimm sen kimlere diyosun bakim onu Genişletmek için tıkla ... kime diorm ya , hiç , hiç kimseye xkadir61' Alıntı: Bıdık Genişletmek için tıkla ... güzel cvp
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi xkadir61' Alıntı: Bıdık Genişletmek için tıkla ... xbadık61,xcadir61 titanic' Alıntı: sizi cok sevdim amca size bıdık diyebilirmiyim...? Genişletmek için tıkla ...
xkadir61' Alıntı: Bıdık Genişletmek için tıkla ... xbadık61,xcadir61 titanic' Alıntı: sizi cok sevdim amca size bıdık diyebilirmiyim...? Genişletmek için tıkla ...