Bana bi yardım edin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
Bana bi yardım edin!!!
benim 6300 telefonum var bi telefoncuya gittim 6300 a format atıyonuzmu dedim onlara format atılmıyor yeniden yazılım yüklenmesi lazım dedi kaç para dedim 20 ytl dedi bende sonra gelirim dedim geçiştirdim yazılım programı olsa kendim data kablosundan yazılımı yüklüyebilirmiyim arkadaşlar sizde yazılım programı varsa link koyabilirmisiniz

toprakumit

toprakumit

Üye
benim 6300 telefonum var bi telefoncuya gittim 6300 a format atıyonuzmu dedim onlara format atılmıyor yeniden yazılım yüklenmesi lazım dedi kaç para dedim 20 ytl dedi bende sonra gelirim dedim geçiştirdim yazılım programı olsa kendim data kablosundan yazılımı yüklüyebilirmiyim ?

Yüklersin tabi kardeşim ne demek!!!
Al buda sana 6300 'ın Yazılım güncelleme programı... Keyfini çıkar ;)

6300 Nokia Software programı:oke:

Şimdi yapacağın şey Sana upload ettiğim programı kuracaksın ve açmıyacaksın... sonra sana verdiğim bu linke tıklayıp oradan i indireceksin.. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğin proyu pc ne kuracaksın... Sonra şöyle bi ekran çıkacak..

en üstteki sağda ki bulma butonuna basacaksın... Bu arada tel pcye bağlı olacak.. Sonra
en üstteki solda ki telefon resmine tıklicaksın... Daha sonra Prodect kode nin yanındaki enable tuşunu etkin hale getireceksin ve Read'a basıp sonra write ye basacaksın....ve proyu kapatacaksın... Bu işlemden sonra Teli pcden çek.
Bu işlemi hallettikten sonra Sana upload ettiğim ve kurduğun Yazılım güncelleme programını açacaksın ileri butonu ile orada yazan maddeleri teker teker uyguladıktan sonra teli pcye bağlamanı isteyecek bu arada internet bağlantısı açık olacak. Pcye teli bağladıktan sonra güncelleme yapmaya başlicak buda yaklaşık yani internet hizina göre 15 - 25 dk arasında 50 veya 120 Mb lık bir güncelleme indirecek. Sonra kendisi otomatik olarak tele kuracak... Sonra telin yeni doğmuş gibi olacak... Bu arada telin içindeki şeyleri hafıza kartına kopyala... Çünkü otomatikmen telin içindeki bilgileri silecek... Bu arada bu yapmış olacağın işlem çok önemli sakın yükleme esnasında teli kapatma ve Bunları şarja takılı iken yap. Bilgisayarında kesin bir güç kaynağı olsun. Hmm unutmadana güncelleme sırasında telden bağlantı koptu der. Tel kapanır korkup teli pcden ayırma çünkü kapalı iken güncelleme yapıyor... Dostum çok dikkatli ol telin bağlantısını yanlışlıkla çekme yoksa gerçekten teli servise götürmek zorunda kalırsın... Yani bir şeyi yanlış yaparsan tel açılmayabilir... Maxicep 'i tercih ettiğiniz için teşekkürler ;)

ycg35

ycg35

Üye
ya kndn yükeyince sorun çıkabilir bndn sölemesi sn en iyisi servisine götür garantiden bedavaya yüklerler bnm telde bi sorun olmuştu versiyon atılması gerekiyodu garantiden yaptılar hmn :ok2:

toprakumit

toprakumit

Üye
ya kndn yükeyince sorun çıkabilir bndn sölemesi sn en iyisi servisine götür garantiden bedavaya yüklerler bnm telde bi sorun olmuştu versiyon atılması gerekiyodu garantiden yaptılar hmn :ok2:

Bencede uğraşmana hiç gerek yok... Tel kullanılamaya bilir!!! Sen en iyisi servis yolunu tut :)

POWER

POWER

Üye
Garanti süresi dewamediyorsa Servis ücretsiz olarak yapar ama yoksa arkaaşın verdiği yöntemle yapmanız mümkün ;)

Bide Ufak bir rica lütfen konu başlıklarına lütfen yardım edin bi bakar mısınız tarzı değilde sorununuzu belirten bi cmle ile açın örnek olarak "6300 yazılım atma sorunu!" böylece bilen arkadaşlar konuya girer ve size yardımcı olur ;)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
arkadaşım sana tavsiyem garanti devam ediyorsa garantiye ver

lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için sağolun arkadaşlar ben en iyisi garantiye göndereyim

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Garanti süresi dewamediyorsa Servis ücretsiz olarak yapar ama yoksa arkaaşın verdiği yöntemle yapmanız mümkün ;)

Bide Ufak bir rica lütfen konu başlıklarına lütfen yardım edin bi bakar mısınız tarzı değilde sorununuzu belirten bi cmle ile açın örnek olarak "6300 yazılım atma sorunu!" böylece bilen arkadaşlar konuya girer ve size yardımcı olur ;)

Java tabanlı telefonlarda uğraşmaya değmez telefon elinde kalabilir yani sonra serviside sorumluluk almaz böle bir durumda garantiliyse telefonun yapacağın en garanti iş servise yükletmek...:oke:

ycg35

ycg35

Üye
ee yane :D boşu boşuna 20 lira verceğine götür servise masrafsız hallederler..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
telının garantısı varsa bedava ya yuklemelerı lazım benım ole oldu.

lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
garanti devam ediyo ben en iyisi garantiye göndereyim orda yaparlar

lliseli

lliseli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepiniz yardımlarınız için sağolun bu sorunuda sizin sayenizde hallettik fnish

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye

katılıyorum...

POWER

POWER

Üye
konu çözüme kavuştuğuna göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt