mesutvision
Üye
-
Konu Sahibi
-
akıcılık konusunda wp'ye güvenebilirsiniz ama yeni çıkan bi uygulamanın android ile beraber çıkması için biraz daha zamanı var benim düşüncem 1 yılı daha var.Benim beklentim aldığım ürünün arkasında durabilmek aslındaBana gelip bi Androidli ki şuan bende öyleyim düşük yazılımla.. İlk uygulamalar bize çıkıyor demesin dicem de nerdee.. Biraz baktım bu konulara benim için önemli olan telefın akacak android bazen kasıyor takılmalar bunlar olmayacak mesala aklıma ilk gelen
Bence senin derdin android cilere ezilmemekI- Phonu olan bir arkadaşım mesela en çok bu konuda telefonuna güveniyor: "Takılma kasma yok".. Windows Phone evet yeni geişecek onca yolu olan bi işletim sitemi rakiplerine göre.. Ancak Windows Phone da da sanırım stabil olması ön plandaZaten Microsoft ta satın almış Nokia yı sağlam adımların en büyük işaretlerinden biri. Koskoca Microsoft az önce de dedim yap işte pc de her dosyayı açan herşeyi yapabilen dünyanın bir numarası bi işletim sistemin var mobil sistemlerle entegre et uçur bizi diğerleri konuşamasın
bana göre android'in tek avantajı oyunlarıkime sorsam adam akıllı bi uygulama bulamamaktan şikayetçi.wp yeni yeni kendini geliştiren bi sistem ama sağlam adımlar ile ilerliyo.nokia da çok güzel modeller ile destek veriyo.telefonlar su gibi akıyo takıldığını görmedim daha.milyonlarca adroid uygulaması olsa ne olmasa ne kullanacak adam akıllı bişey bulamdıkdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?