Ban Yiyebilirim Ama Arkadaşlarım Daha Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gidersen üzülen dostların sevinen sevmeyenlerin olur bunu göz önünde bulundur kardeşim son sözüm bu.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Öncelikle bu yanlış anlaşılmaları düzeltelim. 3 puan 3 aya bedelmiş düşüncesi yanlış olmuş ilk uyarınız ve bu uyarı 3 puan olarak profilinizde 3 ay görünecek ve 3 ay içinde tekrar 3 puan alır ve ceza almaya devam ederseniz artalan puanlar sebebiyle haftalık yada aylık, ceza puanına göre banlanırsınız.

Açtığın bu konuda hakaret seviyesine girmemişsiniz neden banlayalımki? bu durumda banlamanız söz konusu değil olurda konuya dönersen ki döneceğin kesin baktınki açık yoluna devam et, siteden ayrılman için ciddi bir problem oluşmamış.
Siz hiç babanızdan böyle bir uyarı aldınızmı? "evladım bir daha aynı hatayı yaparsan seni eve almam" diye bir tepki aldıyasınız, almamışta olabilirsiniz tabi, işte bu uyarıyıda aynı düşünün devam edilirse ceza artar ve banlanırsınız, sonuçta bizlerde birer aile yiz ve isterizki üyelerimiz dosthane yaklaşımlarda bulunup kurallar çerçevesinde sitedeki aktifliklerini sürdürsünler.

Uyarı sebebine gelecek olursak, abartılı gülüşün küçümsemen ve buna dahil olarak uzatmalı ikili tartışmalarınız oluşmuş, bi arkadaşınız sizi uygun dille uyarmasına karşılık olarakta tepki göstermişsiniz ve ikili tartışma, konu içinde gereksiz bir konu kirliliği oluşturmuş.
Sadece belirttiğiniz abartarak güldüğüm için (yarıldım filan) şeklinde yazdığın mesaj olsaydı sadece konu ile alakasız mesaj diyerek silinir ve size özelden uyarı yapılırdı fakat sende iyi bilirsinki konu sadece bu mesajla kalmadı ve diğer üyelerinde konuda atışması ve uyarılması gerçekten bizleri üzdü konunun bu seviyeye gelmesi gerekmezdi.
Ayrıca kimse sizi kovmuyor, kimse sizi dışlamıyor ve uyarı alan bir çok üyemiz sitede var ve uyarıları zaman içinde kaybolup gidiyor.
Önemli olan hatalarımızı kabul edip düzeltmektir, kaçmak çare değil, böyle gidersen hatalarınla kalırsın, devam edersen eskilere çizik çeker yoluna devam edersin.

Cep telefonları genel alt kategorilerinde sıklıkla karşılaştığımız sorunları bu başlıkta açıkca belirttim, daha önceleride bu konular defalarca gündeme geldi hatırlatıldı.
Genel | Cep Telefonları Hakkında Yapılan Tartışmalar ve Dikkat Edilmesi Gerikilen Hususlar Hakkında

Bundan sonrası içinde bu hususlara dikkat etmemiz gerekiyor. Kimse kimseye hakaret etmez, dışlamaz, işletim sistemini kötülemez, tanımadığı etmediği üyeye lanlı lunlu konuşmaz, küçümsemez, senin yaşın başın kaç sende kim oluyorsun diyerek hitap etmez ve herkes iyimser, yardımsever forum kurallarına bağlı ve aile ortamı içinde devam ederse, bu tip olaylarla karşılaşmayız diye ümit ediyor ve böyle olmasını tavsiye ediyorum.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt