Ban Yiyebilirim Ama Arkadaşlarım Daha Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir büyüğün olarak sana tavsiyem bu kadar kafana takma bende bir ara uyarı aldım sırf bir dostumla işletim sistemi hakkında şakalaşırken başka bir üyenin hakaret vari sözlerine cevap verdiğim için o şikayet ettiği için uyarı aldım.bugün tekrarı olsa yine lafımı sakınmam yılmadım ve hala gün boyu aktif olmaya devam ediyorum ve bilmediğim konulara veya saçma sorulara cevap yazmıyorum ban yemekten korktuğumdan değil ters cevaplarla muhattab olmamak için sanada tavsiyem müsait oldukça aktifliğe devam et ve bildiğin konularda yardımcı ol sadece en azından kafan rahat olur. :D

Mert Gürbüz

Üye
Bende teröriste dediğim için ban yedim 1 aylık. Artık bu forumdan iğreniyorum. Dandik sebeplerden toplam 3 kere ban yedim.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5116503' Alıntı:
bir büyüğün olarak sana tavsiyem bu kadar kafana takma bende bir ara uyarı aldım sırf bir dostumla işletim sistemi hakkında şakalaşırken başka bir üyenin hakaret vari sözlerine cevap verdiğim için o şikayet ettiği için uyarı aldım.bugün tekrarı olsa yine lafımı sakınmam yılmadım ve hala gün boyu aktif olmaya devam ediyorum ve bilmediğim konulara veya saçma sorulara cevap yazmıyorum ban yemekten korktuğumdan değil ters cevaplarla muhattab olmamak için sanada tavsiyem müsait oldukça aktifliğe devam et ve bildiğin konularda yardımcı ol sadece en azından kafan rahat olur. :D

Abi bazen benim kafam atma noktasına gekiyo sinirden yastığı dövüyom Beni gersmen tersli yani küfür etse daha iyi gibi oluyor şimdi uyarımda var sinirimi tepeme çıkarırkarsa ban yiyedem ondan korkuyon örneçin Hakan (metalci melek) nın ban yemesi

spy ghost

spy ghost

Üye
Bende teröriste dediğim için ban yedim 1 aylık. Artık bu forumdan iğreniyorum. Dandik sebeplerden toplam 3 kere ban yedim.
teröristlere özel yaklaşacaksınız kışkırtıcı olun fakat siz kuyuya düşmeyin :oke:

Mert Gürbüz

Üye
Kardeşim forumdan biri değil. Şehit vardı foça haberi onu okuyunca sinirlendim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Abi bazen benim kafam atma noktasına gekiyo sinirden yastığı dövüyom Beni gersmen tersli yani küfür etse daha iyi gibi oluyor şimdi uyarımda var sinirimi tepeme çıkarırkarsa ban yiyedem ondan korkuyon örneçin Hakan (metalci melek) nın ban yemesi

o yüzden diyorum ya gerçek arkadaş ve dost görebildiğim insanlar sayılıdır.onların mesajlarına yorum yaparken şaka yollu yaptığımı bilirler ama herkeste bir değil sonuçta ters anlayabiliyor malesef o yüzden sakin olmak gerekir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:bye:

- - - Eklendi - - -

gitmeni istemem bence de çok takma sen iyi bir üyesin ve bence uyarıyı hakedecek bir hata yapmadın :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende yedim ceza ama ne yapalim hemde symbian s3 e konu acip c7 hakkindaki yorumlarimi yazdim buna ragmen ceza aldim

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
3 ay senin olmıcağın anlamına gelmez ki bu. Sen yine yorumunu yaparsın paylaşmını yaparsın yardım etmeye çalışırsın ama bunları kiminle yaptığına dikkat etmelisin sakin olmalısın biri ters cevap verdiğinde 2 kere düşünmelisin çünkü ilkinde yapmaman gereken şeyler aklına gelir:good:

anılbaran

anılbaran

Üye
gitmene gerek yok ki kardeşim ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt