Joker.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kalsın Sana Ben Avata imza cep fosu bide walpapes yamığtım
Evet kardeşim vallaha hala kullanıyorum onlarıhakkını helal et
- - - Eklendi - - -
Sadece avatarı kullanmıyorum değiştirmeye zamanım olmadı
Helal olsun
bana da saçma bir neden den dolayı 3 puan ceza verdiler.
adamın biri n8 kullanıyormuş sanırım androitte yaşlandırma proğramı varmış burada varmı diye konu açmış.
bende ona gel bende var ben seni bir güzel yaşlandırayım burada öyle proğram yok git andrite sor dedim diye coo admin arkadaşımız bana bu küfür sayılır diyerekten 3 puan ceza verdi.
İnşallah herkes görene kadar konu kilitlenmez
bana da saçma bir neden den dolayı 3 puan ceza verdiler.
adamın biri n8 kullanıyormuş sanırım androitte yaşlandırma proğramı varmış burada varmı diye konu açmış.
bende ona gel bende var ben seni bir güzel yaşlandırayım burada öyle proğram yok git androite sor dedim diye coo admin arkadaşımız bana bu küfür sayılır diyerekten 3 puan ceza verdi.
Konunun yeri burası değil ama yine de yazıyorum , bir uyarı için gitmen yanlış olur tamam ben şimdiye kadar bu sitede ceza almadım ama millet ceza puanlarıyla barışık.Öyle bir dengesizin de çıkıp seni banlatmaya çalışacağını sanmıyorum
Konunun yeri burası değil ama yine de yazıyorum , bir uyarı için gitmen yanlış olur tamam ben şimdiye kadar bu sitede ceza almadım ama millet ceza puanlarıyla barışık.Öyle bir dengesizin de çıkıp seni banlatmaya çalışacağını sanmıyorum
Burası symbian bölümü. Düşmanı çok . Anlatabiliyor muyum?
gayet iyi anlıyorum symbian düşmanı çok adeta bir savunma sistemiyle buraya girmek gerek çeneniz kuvvetli olacak yani
Burası symbian bölümü. Düşmanı çok . Anlatabiliyor muyum?
gayet iyi anlıyorum symbian düşmanı çok adeta bir savunma sistemiyle buraya girmek gerek çeneniz kuvvetli olacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?