͠● ͝● Üye Ban geliyorum demez Ban geliyorum demez , her an banlanabilirim hakkınızı helal edin ne yaptıysam sevdiğimden yaptım...
Tuba.Erva Üye banlanmak guzeldır bu konuda tecrube kazanmıs bırı olarak selametle git gel dıyorum kardesım
͠● ͝● Üye Tusem'' Alıntı: banlanmak guzeldır bu konuda tecrube kazanmıs bırı olarak selametle git gel dıyorum kardesım Genişletmek için tıkla ... sağol ama bu git gel değil kalıcı
Tusem'' Alıntı: banlanmak guzeldır bu konuda tecrube kazanmıs bırı olarak selametle git gel dıyorum kardesım Genişletmek için tıkla ... sağol ama bu git gel değil kalıcı
SHS Üye ͠● ͝●;3986319' Alıntı: ne ok lise mezunu abi Genişletmek için tıkla ... aga sen kendine bak, ne bu birazdan banlancam, eli kulağında ----------Eklendi @ 22:29:11 ---------- Yazıldı @ 22:28:36 ---------- kendini banla onurunla git
͠● ͝●;3986319' Alıntı: ne ok lise mezunu abi Genişletmek için tıkla ... aga sen kendine bak, ne bu birazdan banlancam, eli kulağında ----------Eklendi @ 22:29:11 ---------- Yazıldı @ 22:28:36 ---------- kendini banla onurunla git
͠● ͝● Üye 'Patron' Alıntı: kime kufur ettin itiraf et Genişletmek için tıkla ... küfür etmedim fakeyim ben
'Patron Üye ͠● ͝●;3986826' Alıntı: %92 'si bana ait Genişletmek için tıkla ... adam korkmuyo olum herınsanın oleceğini bilerek yasaması gibi alışmış artık sıkmıyo canını. adam reenkarnasyona ınanıyo aga geri geliyo
͠● ͝●;3986826' Alıntı: %92 'si bana ait Genişletmek için tıkla ... adam korkmuyo olum herınsanın oleceğini bilerek yasaması gibi alışmış artık sıkmıyo canını. adam reenkarnasyona ınanıyo aga geri geliyo
͠● ͝● Üye 'Patron' Alıntı: adam korkmuyo olum herınsanın oleceğini bilerek yasaması gibi alışmış artık sıkmıyo canını. adam reenkarnasyona ınanıyo aga geri geliyo Genişletmek için tıkla ... güzel espri vbulletin'de iyiki ip ban yok garanti banlanmayacak bir hesap açarsam , bir daha hiç açmam
'Patron' Alıntı: adam korkmuyo olum herınsanın oleceğini bilerek yasaması gibi alışmış artık sıkmıyo canını. adam reenkarnasyona ınanıyo aga geri geliyo Genişletmek için tıkla ... güzel espri vbulletin'de iyiki ip ban yok garanti banlanmayacak bir hesap açarsam , bir daha hiç açmam
Revengeful Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: banlanmak isteyeni banlarlar bayıra doğru yatır beni tırmala beni kaşı beni hesabı Genişletmek için tıkla ... Ben resmen beni banlayin ceza puani falan verin demistim vermediler
greenmile' Alıntı: banlanmak isteyeni banlarlar bayıra doğru yatır beni tırmala beni kaşı beni hesabı Genişletmek için tıkla ... Ben resmen beni banlayin ceza puani falan verin demistim vermediler
__xXx__ Üye Revengeful' Alıntı: Ben resmen beni banlayin ceza puani falan verin demistim vermediler Genişletmek için tıkla ... hocam o zor birşey değil bak ben de birsürü ceza puanı var istersen taktik verebilirim
Revengeful' Alıntı: Ben resmen beni banlayin ceza puani falan verin demistim vermediler Genişletmek için tıkla ... hocam o zor birşey değil bak ben de birsürü ceza puanı var istersen taktik verebilirim
Xilence Kapalı Hesap Valla bende bi konuda gerginlik çıkardım diye uyarı puanı aldımda, 2 yıllıktan sonra anca silerler. Sülo sana mı versem puanları.
Valla bende bi konuda gerginlik çıkardım diye uyarı puanı aldımda, 2 yıllıktan sonra anca silerler. Sülo sana mı versem puanları.