Balotelli'ye göre İtalya, Barça ve Real'den daha büyük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Balotelli'ye göre İtalya, Barça ve Real'den daha büyük
Manchester City'nin yıldızı Mario Balotelli, geçen hafta oynanan ABD maçının kadrosuna çağırılmamasını adaletsiz bulduğunu belirtirken, İtalya forması giymenin Barcelona veya Real Madrid forması giymekten daha öte bir duygu olduğunu belirtti.

İtalya teknik direktörü Cesare Prandelli, 21 yaşındaki oyuncuyu Gök Mavililer'in 1-0 kazandığı son grup maçında oynatmamış, buna sebep olarak da Ocak ayında oynanan Tottenham maçında Balotelli'nin Scott Parker'a yaptığı sert hareketi sebep göstermişti.

La Gazzetta dello Sport'ta konuşan Balotelli, "Bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum. Soyunma odasında hep şunları düşünüyorum. Barcelona mı? Real Madrid mi? Benim için İtalyan milli takımının formasını giymekten daha ötesi yok, çünkü milli takıma olan duygularım bana bunu söyletiyor. Sık sık Avrupa Şampiyonası'nı düşünüyorum. Cenova'daki hazırlık maçını kaybettiğimizde çok üzülmüştüm. Saygı duyduğum etik kurallar var, fakat bunu hak edecek bir şey yapmadım ben." dedi.

Hocasının kendi kadroya almama sebebi olarak gösterilen hareketi de değerlendiren Balotelli, eğer yavaş çekimde izlenirse yanıltıcı bir görüntü ortaya çıktığını ve aslında Parker'a zarar vermek istemediği söyledi. City'nin cezasına itiraz etmemesinin bu cezayı hak ettiği anlamına gelmediğini de sözlerine ekleyen Balotelli, hakemi de suçlayarak aslında her şeyi gördüğünü ama görmediğini söylediğini iddia etti.

Menajerini eleştirmeyi de es geçmeyen İtalyan yıldız, "City cezama itiraz etmedi, çünkü Mancini bana inanmıyor" dedi.

Eski Interli oyuncu 2010 yılında Ada'ya bastığından beri üç kez kırmızı kart yedi ve İtalya Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin mental olarak zayıf bulduğu oyuncuyu Euro 2012 kadrosuna çağırmayacağı konuşuluyor. kaynak : goal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...