Balotelli: “Uslu bir çocuk olacağım”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Balotelli: “Uslu bir çocuk olacağım”
İngiltere’deki sansasyonlarına rağmen İtalya Milli Takım Teknik Direktörü CesarePrandelli tarafından kadroya davet edilen Mario Balotelli, turnuva boyunca manşetleri süsleyecek hatalar içinde olmayacağının garantisini verdi.

Kalitesini göstermek ve eleştirileri boşa çıkarmak için mücadele edeceğini belirten Balotelli, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, “Merak etmeyin. Euro 2012 boyunca herhangi bir sorun çıkmayacak. Kendimi kontrol altında tutacağım. Prandelli ve Mancini, çalıştığım en iyi teknik direktörler. Ayrıca çok iyi insanlar. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Antonio Cassano’yla çok iyi anlaştığını belirten İtalyan golcü, “Aynı takımda mücadele etmeden önce de onunla iyi arkadaştık. Gerçekten çok samimiyizdir. Sürekli konuşur ve şakalaşırız. Antonio gerçekten çok iyi bir adam” diye konuştu.

Euro 2012’de İtalya’nın başarılı olacağına inandığını belirten Balotelli, “İspanya dünyanın en başarılı takımı. Ancak kimse yenilmez değildir. İtalya, turnuvaya iz bırakacak takımlarda birisi olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt