Balotelli: "Taraftar Tevez'in dönmesini istiyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Balotelli: "Taraftar Tevez'in dönmesini istiyor"
Manchester City'nin problem çocuğu Mario Balotelli, takımda herkesin Carlos Tevez'i sevdiğini ve taraftarların onu bir an önce sahada görmek istediğini belirtti.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanılan maçta oyuna sonradan girmeyi reddeden Arjantinli yıldız oyuncu, Roberto Mancini tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Ara transfer sezonunun gündemde olan isimlerinden biri olan Tevez'in adı, Inter, Milan ve PSG gibi takımlarla anılmıştı. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan oyuncu ise takımında kalmıştı.

Oyuna girmeyi reddettiği maçtan bu yana forma şansı bulamayan oyuncunun 2 hafta içinde tekrar as takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını Roberto Mancini geçtiğimiz günlerde söylemişti.

Taraftarın Tevez'i takımda görmek istedğini söyleyen Balotelli, basına yaptığı açıklamada, "Taraftar Tevez'i tekrar sahada görmek istiyor. Herkes hata yapabilir. Carlos bu takımın bir parçası ve herkes onu çok seviyor." diye konuştu.

Gazetecilerin kendisini sürekli takip etmesinden dolayı mutsuz olduğunu söyleyen İtalyan golcü, "Sürekli takip edilmekten, özel hayatımın izlenmesinden ve insanların bunu konuşmasından hoşlanmıyorum. Herkes beni kibirli bir insan sanıyor." dedi.

Hakkında çıkan sayısız dedikoduyu umursamadığını söyleyen golcü oyuncu, "Bunlar beni ilgilendirmiyor. Ben futbolcuyum ve sadece işime odaklanıyorum. Sokağa çıktığımda insanlar fotoğraflarımı çekiyor. Sonra basına haber veriyor. 'Mario buradaydı' diyor. Gazetelerde ise, 'Mario buradaydı' diye haber çıkıyor. Sizce bu normal mi? Sokakta normal bir insan gibi geziyorum. Bir bara gidiyorum. Evet bara gidiyorum, fakat içmek için değil." dedi. kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt