Balotelli: "Euro 2012 hayatımı değiştirebilir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Balotelli: "Euro 2012 hayatımı değiştirebilir"
Manchester City ile çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyen Mario Balotelli, Euro 2012'nin kendisi için çok önemli olduğunu ve tüm yeteneklerini sergileyeceğini söyledi.

İtalya Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından Euro 2012 aday kadrosuna çağrılan Balotelli, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu şampiyona hayatımı değiştirebilir. İyi bir sezon geçirdim. Gencim ve bazı hatalarım oldu. Ancak turnuvada soğukkanlılığımı koruyup tamamen yeteneklerimi sergilemeye çalışacağım. Prandelli'nin bana güvendiğini biliyorum. Bu güven benim üstümde bir baskı oluşturmuyor. Roberto Mancini gibi Prandelli de bana güveniyor." dedi.

İtalya'nın çok iyi bir kadrosu olduğunu belirten Man. City'nin haylaz çocuğu, "İtalya'nın çok yetenekli futbolcuları var. Cassano ve ben en iyisi değiliz. Örneğin Di Natale çok yetenekli bir futbolcu. Onunla beraber oynadığımda çok mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı.

Hakkındaki ayrılık haberlerini bir kez daha yalanlayan Mario Balotelli, "Manchester City'de oynamaktan çok mutluyum. Burada kalacağım. Thiago Silva transferini de gerçekleştirebilirsek çok daha güçlü bir takım oluruz." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...