Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Planlanan BuluşmalarBalıkesir buluşması??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josan
Üye
Hop xD Bnde varım
akif1001
Üye
bed-nde varım hata burdakı bı arkdaş dha var etti 2 kişi
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar egerki düzenlencekse konu sahıbı bişeyler yapılsın bayramdan sonra çok iyi olur halı saha falan iyi olur
AzizDemir
Üye
aKÇAY.
ysf40
Üye
ben balıkesirden yusuf sigorta hastanesi karşısında kaya rczanesinde çalışıyorum işiniz o taraflara düşerse hem tanışır hem konuşuruz çay kahve bol
greenmile
Üye
bayram tatilinde bandırmada bi etkinlik yapalım ya olmamı köye getirmeyin beni şimdi bandırmada olsun buluşma
akif1001
Üye
dün badırmadaydım murat kardeş bak buluşurduk okey oynardık ama acemıyım ne güzel olurdu
kımse balkesir bandırma bolgesi yapmayacak herjalde ben susurlukayım ve kasımın 27 de bandırmadayım eger muhabbet kurmak isteyen arkadaşlar varsa buluşuruz
greenmile
Üye
ben konyada olucam o tarihlerde
akif1001
Üye
olsun başka zaman kısmet olursa
greenmile
Üye
inşallah
DSJSPextes
Üye
Susurluk buluşması olmazmı?
akif1001
Üye
Furkan kardeş ben susurluktayım yanı göbelde buluşmak istersen musait bir zamanda buluşurz
DSJSPextes
Üye
Olabilir dostum müsait bir zamana denk gelirse gzl olur.
--------------- Ekleme ---------------
Bnm profile yazarsan daha hızlı cevap verebilirim
akif1001
Üye
yazcam da 50 msj olması gerekiyomuş
CoDeYs
Üye
şöyle güzel bir balikesir buluşması yapamadık yahu konu sahibi uçmuş
leospotin
Üye
Konu Sahibi
iş ve okul nedeniyle son zamanlarda pek giremedim siteye ama şimdi yeniden aktifim ne zaman isterseniz buluşuruz arkadaşlar.
&&BERKAY&&
Üye
balıkesirliyim ama kocaelide yaşıyorum orda olsam muhakkak gelirdim .
Keş Remzi
Üye
balıkesir altınoluk tayım çarşıya yakınım olanlarla tanışabiliriz.
CoDeYs
Üye
en iyisi bu konu kaptılmalı ve havalar tam ısındıgında adam gibi bir buluşma ypmalı istanbul , izmir buluşmalrından daha güzel olsun konu sahibi bence kilitle hayrı yok .sonuçta yok