Balantiocheilos melanopterus (Kristal Köpekbalığı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Balantiocheilos melanopterus (Kristal Köpekbalığı)
Beslenme Şekli: Etcil, Otcul

Bütün Balıklarla Uyum İçinde Yaşar ( Sizin Balığınız Türüde Önemli Onu Öldüre Bilir)

Cinsiyet Ayrımı: Kolay Değildir. Bazı Dişilerin Renkleri Daha Koyu Oldukları Doğrudur.

Üreme: Canlı Doğum Yapmazları. Yumurta Dökereler.

Su Sıcaklığı 22 - 28 Derece

5 ile 10 Yıl Yaşaya Bilirler. Büyüdüklerinde Saldırgan Olabilirler... Kendi Türleri Arasında Bölge Kavgaları Olur. Bitkilerden Oluşmur Bir Akvaryum İçinde Yaşamaları Daha Kolaydır. Çok Çabuk Korkarlar. Korktukları Akvaryumdan Atlamaya Yeltenirler Oyüzden Akvaryumu İzlerken veya Temizlerken Ani Hareketlerden Sakının... Elinizden Geldiğince Sivri Süsler Koymayın

Tepkiler: Casy
bilgiler kısa ve öz işe yarar...
bilgiler için teşekkürler...

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Tşk Ederim Seninde Bilgilerin Aynı... Coğu İşime Çok Yaradı İkimizinde Bir Ortak Yanı Var Galiba İkimizde Balık Delisiyiz...

Mr.H[e]LL;1852961' Alıntı:
Tşk Ederim Seninde Bilgilerin Aynı... Coğu İşime Çok Yaradı İkimizinde Bir Ortak Yanı Var Galiba İkimizde Balık Delisiyiz...
Evet...

zx6r

Üye
Yavru bir köpek balığı alıp büyütmek istiyorum

zx6r Benimde yavru köpek balıklarım vardı. 2 cm falndılar şimdi 15 cm

akula

Üye
çikletlerde aynı akvaryumda yaşarmı sizce

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Çok Güzel balıklar bence

--------------- Ekleme ---------------

Ben bakıyorum yavru yunuslarla 2 tane pengasus

Yavru yunuslarla baka bilirsin pengasusları. ama yunuslar büyüdüğünde akvaryumun K1 Türkiye Boks maçlarındaki ringe döner Ciklet türleri çifleşme döneminde özellikle çok agrasif olurlar ve kendi türünde başka balık türlerini büyüdüklerinde kolay kolay yanında barındırmazlar

akula

Üye
sırf bu yüzden ciklet bakmaktan vaz geçicem

Benim akvaryumum var merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...