Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Git konuşmesela bir kızla bakışıyorum. bakışıyorum yani.. daha da ileri gitmiyor. o bakıyor ben bakıyorum bu kadar. sosyal medya hesaplarını bulamam. arkadaşlarına sorayım desem arkadaşı kim? sonuçta ilk defa gördüğüm kız. bazen yolda yürürken de bakıyorlar yanlış anlamasınlar diye pek bakmamaya çalışıyorum ama onların baktığını farkediyorum, bu sefer de şansımı kaybetmiş gibi hissediyorum. ne yapmalıyım sizce?
hocam kız otobüsteydi o baktı ben baktım sonra otobüs gittiGit konuş
El sallama gülümseme falan sakat işler bence. Konuşmayı dene olmazsa salla.hocam kız otobüsteydi o baktı ben baktım sonra otobüs gittiel sallasam mı diye düşünüyorum bazen, ya da gülümsesem mi diye ama dümdüz bakıyorlar. ya karşılık alamazsam diye de korkuyorum.
cesaretimi toplayana kadar kız uçuyor gidiyorEl sallama gülümseme falan sakat işler bence. Konuşmayı dene olmazsa salla.
Zor bi olay biliyorum ama başka türlü bağlantı kuramayacaksın. İnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa.cesaretimi toplayana kadar kız uçuyor gidiyor
o da olur niyeti de anlar hem ona göre tepki verirSaat sor falan nerede okuduğunu sor .
Tipim öyle olsa isterdimRonaldo gibi direk numara isteme
Parayla tip bile geliyorTipim öyle olsa isterdim
aynen ama bazıları tipe bakmıyor paraya da bakmıyorParayla tip bile geliyor
Fotoğrafı koymayaydın iyiydi.aynen ama bazıları tipe bakmıyor paraya da bakmıyor
aşşağılamak için koymadım zaten. doğru olan bu bence tipe bakmamış meselaFotoğrafı koymayaydın iyiydi.
İşte onlar kadının dibidirler diyeceğidim.
Aşağılamak için koydun demedim zatenaşşağılamak için koymadım zaten. doğru olan bu bence tipe bakmamış mesela
Birden fazla baktıysan yanma tehliken var demektir, tek hakkın var, o da tanıma niyeti ile bakarsın tek bakışta beğenirsen büyüklerini gönderip söz tatlısı yersin, hadi şimdiden hayırlı olsun.mesela bir kızla bakışıyorum. bakışıyorum yani.. daha da ileri gitmiyor. o bakıyor ben bakıyorum bu kadar. sosyal medya hesaplarını bulamam. arkadaşlarına sorayım desem arkadaşı kim? sonuçta ilk defa gördüğüm kız. bazen yolda yürürken de bakıyorlar yanlış anlamasınlar diye pek bakmamaya çalışıyorum ama onların baktığını farkediyorum, bu sefer de şansımı kaybetmiş gibi hissediyorum. ne yapmalıyım sizce?
Teşekkür ederim. genelde aralıklı bakışmalar oluyor.Birden fazla baktıysan yanma tehliken var demektir, tek hakkın var, o da tanıma niyeti ile bakarsın tek bakışta beğenirsen büyüklerini gönderip söz tatlısı yersin, hadi şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun la @Gulu GuluBirden fazla baktıysan yanma tehliken var demektir, tek hakkın var, o da tanıma niyeti ile bakarsın tek bakışta beğenirsen büyüklerini gönderip söz tatlısı yersin, hadi şimdiden hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?