Bakırköyde nefes kesen kovalama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bakırköyde nefes kesen kovalama
Bakırköy Osmaniye Mahallesi Koşuyolu Caddesi üzerinde minibüsten inen bir kişinin park halindeki otomobilleri kurcaladığı ihbarını alan polis olay yerine gitti. Minibüsünden inip araçları kurcalayan ve polis ekiplerini farkeden Abdullah K. polisin dur ihtarına uymayarak minibüsüyle kaçmaya başladı. Polisin kovaladığı minibüs Osmaniye Mahallesi'nden E-5 Topkapı istikametine girerek kaçmaya devam etti. Minibüsü takip eden polis ekipleri telsiz anonslarını duyan diğer çevre polis ekipleri de kovalamacaya katıldı.
Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Eyüp, Şişli ve Beşiktaş ilçelerine bağlı onlarca polis ekibi kaçan aracı takip etti. E-5 üzerinde çok süratli seyreden minibüsü polis ekipleri sıkıştırmaya çalıştı.


Haliç Köprüsü'nü geçen minibüsü durdurmak isteyen polis ekipleri, Çağlayan'da yolu kapatmaya çalıştı. Polisin uyarılarını dikkate almayan Abdullah K. önce ekip otolarının, ardından da yolu kapatmaya çalışan yaya polis memurlarının üzerine minibüsünü sürdü.
Çağlayan'daki barikatı geçen minibüsü almak için Şişli ekipleri, Boğaziçi Köprüsü girişi ve Balmumcu Kavşağı'nı kapattı. Burada da polislerin üzerine aracını süren Abdullah K, Barbaros Bulvarı'na, oradan da Yıldız Posta Caddesi'ne girdi.
Gayretepe'den tekrar D-100 Karayolu'na çıkan minibüs, yeniden Balmumcu Kavşağı'ndan Barbaros Bulvarı'na dönüş yaptı
E-5 Karayolu Balmumcu sapağında yolu kesen polis ekiplerini de atlamayı başaran Abdullah K. Beşiktaş Balmumcu Mahallesi’ne minibüsle kaçmaya devam etti. Ters yöne de giren Abdullah K. hem kendi hayatını hemde arkasında takip eden polis ekiplerinin hayatını tehlikeye attı.
Balmumcu Mahallesi Şakir Kesebir Caddesi üzerinde yolu kesen Şişli Polis Ekiplerini atlatamayan Abdullah K.'yı yakalandı. Onlarca polis otosunun takip ettiği minibüsten çıkartılan Abdullah K. gözaltına alınırken polise direndi.
Alkollü olduğu iddia edilen Abdullah K. Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürülürken minibüsün içinden otomobil lastikleri ve bira kutuları çıktı. Polis merkezine sokulurken direnen Abdullah K. polislerin kendisini dövdüğünü iddia etti.
Yapılan ilk incelemede Abdullah K.'nın 17 şuçtan sabıkası olduğu ve Osmaniye Mahallesi'nde otomobillerin yedek lastiklerini çaldığı belirlendi. Abdullah K. polisteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

--------------- Ekleme ---------------

 
Yasminozz

Yasminozz

Üye
teröristler yeniden kıpırdamaya başladılar...:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt